torsdag 12 november 2009

Ingen baconsjuka här inte!

Kanske dags att skriva lite? Vet att min kära far gärna vill läsa lite, även om vi pratades vid nyss.

Sonen har varit sjuk ett par dagar, men är frisk idag. Vi bad för honom igår kväll när han skulle lägga sig och idag när han vaknade var han frisk! :) Amen! Dock får han vara hemma idag med eftersom han är så trött, sovit dåligt ett par nätter.

Det som hänt i vårt liv på sistonde är oerhört lite. Alla har varit sjuka, det har gått runt runt några veckor med förkylningar, så vi har softat rätt bra. :) Mannen har ju såklart jobbat, ja mer än någonsin faktiskt, även helger. Men /hemma blir han iaf uppassad. En hemmafru får aldrig ledigt. ;) Men jag klagar inte utan trivs utmärkt bra! Snart kan ju den tillvaron vara slut om jag kommer in på högskolan.

I söndags invigdes Isac som scout, närmre bestämt SPÅRARscout! ;) Ja det heter så. På lördagen var det läger i kyrkan, de sov i tält inne. ;) Det var spökjakt ute tydligen och tacos till kvällsmat. Jag och P myste hemma med smörgåstårta och TV. ;)
Efter gudstjänsten på söndagen bjöds det på fint fika, nämligen smörgåstårta! Men då kände vi att vi nog hade fått nog av den varan. Sen gjorde P världens godaste kasslerlåda. ;) Kan låta skrytigt, men han är grym på matlagning! Välsignat! :)

Nu ska jag laga fixa lite tomatsoppa och nudlar till isac, han åt det igår och det var tydligen så gott att han ville köra en repris idag. Jag ska nog ta en fullkornspaj som jag har i frysen.

Ha det toppen allihopa, lita på Herren och Hans ord och var GLADA! :)

Kram