fredag 18 juni 2010

Dålig på att uppdatera..jag? :)








Solen strålar och här sitter jag...inte självvalt dock eftersom jag har tusen maskiner tvätt inför campingen på Gullbranna! :) Har även städat, diskat, lagat middag, vart ute med hund förstås mm mm, så jag tog en lite paus. En kopp Java nu skulle inte sitta helt fel! Och vad gör man då? Jo knäpper på kaffebryggaren och vips så finns där en kopp nybryggt kaffe, visst har vi det bra vi i Sverige?!

De här första sommalovsdagarna har jag och sonen bara myst i solen, varit i Gränna, stadsparken och igår på Rosenlundsbadet. Han är härlig att umgås med min son!

För några veckor sen var vi i Hufudstaden och var på Jesusmanifestationen, så otroligt härligt att tillsammans med tusen och åter tusentals andra kristna bekänna Jesus Kristus! Min mor var oxå med, men bodde på ett annat hotell, så efter en heldag i Staden var hon trött och ville vila, så vi körde dit henne och körde tillbaka oss till stan igen. :) Vi hade nämligen lovat sonen att spendera em/kväll på Grönan, nu blev det ju bara kvällen då, men om vi INTE hade gjort det hade det tydligen varit "den värsta dagen i hela hans liv" (inte så kul för ett barn kanske att mest stå och lyssna i stekande sol) Vädret var ju helt klart Gudasänt, 27 grader och SOL! Men nu när vi väl kom till Gröna Lund blev det istället den BÄSTA dagen i hans liv, puh: nu var vi godkända föräldrar igen. Vi gjorde en rolig liten upptäckt innan vi kom fram: Man kan inte köra bil änna fram till själva parken. Men gubben kände sig tydligen lite wild and crazy och gasade glatt på..vägen tog dock "slut" så vi fick parkera vid nåt nerlagt "spårvagnsspår". Har inte skrattat så mycket på länge. ;) Kvällen var helt underbar, sonen åkte samtliga karuseller typ om och om igen, vi följde med på en del, men mest satt vi och myste i sommarkvällen. Amy Macdonald!! Spelade EN låt, men ooohh vilken känsla..:) Timotey gjode mannen glad..;)

Söndagen som vi egentligen skulle tillägna Sveriges dyraste socialfall var tydligen oxå Gudasänd, vädret alltså! Det SPÖregnade! :D Synd för sonen (även om han hade blivit grymt besviken då han trodde man personligen får träffa Knugen typ) Men skönt för oss. Vi badade bubbelpool ett par timmar först, otroligt skönt, bara vi tre!!

Nej, inspiration saknas till bloggande. Fortsätter en annan dag.
På söndag drar vi, tre veckor i GULLBRANNA!!
För er som inte vet så är det en femstjärnig camping 1 mil söder om halmstad dit vi brukar åka och fira midsommar och gå på festival bland annat. Finns MASSOR av aktiviteter både för barn och vuxna! Precis vid havet....mm www.gullbrannagarden.se