lördag 29 september 2007

Expressen express

Vi har besök, eller grannarna har, av Gunnars mor Solveig. Hon verkade trevlisch.
Hon hade med sig en Expressen av igår, dagen är räddad! :-)
Jag saknar Maria, fatta det Maria, vem ska jag nu sola med och snacka skit? För att inte tala om våra middagar på kvällarna på, så mysigt vi hade då honey...hehehe
Menmen, vi har det bra ändå, ska snart käka lasagne, det är ju gott. Gunwaldo är sömnig idag, kan bero på att det är typ 50 grader varmt ute...;-) Det blir nog lek i poolen efter maten skulle jag tro. Sen en långpromenad och kanske dopp i havet.
Där ser ni, jag har inget kul att skriva om, den ena dagen är den andra lik. Inga spännande mässor eller tentor eller framsteg av bebisar. Inga bakade kladdkakor eller män som erbjudit sig att shoppa märkeskläder billigt till mig. Min vill inte shoppa alls, han är helt däckad av värmen, hur ska det gå i 8 månader till? Han får bli en såndär sömnforskare tror jag.
Huuungrig, tur att lasagnen bara tar 12 minutos i ugnen. Och GOD som bara den, trots färdig från Carrefour. I löv Carrefour! Ska dit imorrn eller månd och veckohandla och köpa en ny brevlåda, den andra som såg fin ut men var gjord av gammal plast pajjade när Patrik lyfte in sakerna från "den hemliga lådan". Var köper man en brevlåda lixom? Hoppas carrefour har. De har ju det mesta, eller hur M? ;-)
Äh det här är ännu ett problem för mig med skrivande, jag har så svårt att sluta!
Jag vill ha folk hit nu, men bara såna som tål sol, värme och vatten. Over and out!

1 kommentar:

Maria sa...

Hej min vän!! Jag saknar dig med
:( Verkligen!!!!!!!!!!!!!! Hoppas vi ses snart igen. i morn sjunger jag med din "plastpappa" hehe KRAM