tisdag 9 december 2008

En helt vanlig tisdag

Ja jag lever! :-) Slänger in ett inlägg såhär typ en månad sen förra inlägget, har ju ändå inte mycket till liv (iaf inte om jobb=liv). Men enligt mig själv har jag ett underbart liv, och det är ju det som räknas. ;-) Söker lite jobb med halvhjärtat engagemang, vill inte hamna i ett läge där jag inser min otillräcklighet igen (som med städjobbet) Så jag inser mina fysiska begränsingar och söker det jag tror mig klara av. Vilket inte är mycket...hehe. Inte för att jag klarar av mindre än genomsnittet, utan för att det helt enkelt är få jobb på arbetsförmedlingens hemsida. Och de som finns är det hård konkurrens om! De som blivit varslade och sparkade måste ju ta vägen någonstans. :-) Det går ju ingen nöd på oss, så jag står gärna åt sidan för de som verkligen behöver jobben för att överleva. Nu går sonen inte på fritids längre utan kommer hem 13.20 så allt i hemmet skall göras innan det, men jag gillar ju lagom tidspress så det går fint!

Idag ska de (Isacs klass) lussa för pensionärer, dels på dagen i immanuelskyrkan, dels på kvällen för någon hemlig förening vad de nu hette. Min son är pepparkaka, och det är han tack vare men kära vän Anna som förbarmade sig över oss igår när vi (i sista stund) jagade dräkt på a6. Eller rättare sagt min man gjorde det. För vi var övertygade att vi ju hade en från förra året, som hade fraktats änna från Gran Canaria. Men den fanns ju ingenstans. Iaf Tack söta fina Anna! Säg bara till när du behöver vår hjälp!

Bamse, vår hund, har fortfarande tratt på huvvet, till hans stora förtret. Och mitt. Tycker ju så synd om min lilla kantarell. Allt försvåras: Gå ut, röra på sig, äta, dricka osv så han behöver hjälp med det mesta. ;-) Jag är personlig assistent till en hund. Massa pyssel med tassen med rengöring efter utgång osv. Men det ser if bättre ut nu, den blev ju infekterad efter ett klobryt för ca 3 veckor sen. Mycket elände för en liten klo. ;-) Men om tre dagar åker tratten av sen får han väl slicka en stund, går icke att förhindra med en hund. Dyrt har det blivit med, där rök min enda julklapp...;-) Men Isac får ju iaf, fast inte på långa vägar allt som han vill ha. Star Wars grejer för tusentals med kronor. Ja han är ju rolig min son! :-)

Jag vet vad jag ska göra på min 30 års dag, och det är inte att vara hemma och hålla kalas. Bara så ni vet. :-) Som om någon tänkte fira mig! Hahaha Snart ska vi dock på 40-års kalas! Ska baka ett par tårtor till den. 20 dec fyller "någon" 40 år!! :-)

Julen firar vi troligast hemma med familjen, som består av oss tre. Eller om hunden mot all förmodan kan följa med till skåne så åker vi dit ett par dagar. Vill träffa farmor innan hon flyttar till himlen. Nyår...Hemma det med...Antar jag! :-)

Jag måste sluta nu, detta börjar bli patetiskt långt.
Stor KRAM
//Mia

1 kommentar:

www.jasmin.net sa...

Men stackars lille Bamse!
kramar från fd/dagmatte!
Guds rika välsignelse till er alla!
Julklappar kommer snart!
Vi är bjudna på fest den 20/12