onsdag 13 maj 2009

Jenny Jenny...:)

Lasse Berghagen du vet Jenny. ;p Självklart ska jag skriva ett inlägg när du ber mig så snällt. Typ. Men vad ska jag då skriva tycker du. Har inte hänt ett jota sen sist. Hahaha...;)

Jag börjar med att berätta lite om resan. Den var helt underbar och välbehövlig! Vi fick verkligen semester med jag och Patrik eftersom Isac hittade 13 kompisar (neej inte 12 mamma, 13!!) Så han behövde då inte ha tråkigt en halv sekund ens. Redan på transferbussen började han prata med en liten kille, bara 5 år gammal, men prata kunde han. Så de blev bundis där direkt. Gick åt en del pengar till biljard, spelauomater, godis, glass osv som fanns på hotellet (inte alls uträknat).Isac fick 5 euro om dagen att roa sig med, han hade ju semester han med. Inte för att han alltid var nöjd med dem, men iaf.;)

Överlag var alla glada och nöjda hela veckan, vi solade och badade mest, promenerade mycket i mysiga fiskebyn arguineguin, gick till anfi en dag (en mycket fin strand), åkte på marknad i San fernando en dag.

Jag "fyndade" en väska och Isac lurades (tvingades?) på en halvt fungerande kikare, en "fantastiskt" rolig penna som snurrar för 10 euro och faktiskt ett par fullt fungerande solglasögon. Patrik försökte få en plånbok för 10 euro, men de var tjuriga och svårprutade. Vissa nöjde sig inte med att vara tjuriga utan de ar rent otrevliga. Förföljde, tjatade och tafsade. Vi tappade lusten och åkte hem efter ett par timmar. Efter att vi hade varit i parken i maspalomas då. Den är fin! Visst är det märkligt att det inte går att få tag på en enda taxi när man verkligen behöver. Isacs hud började bränna, det var molning hela fm så han var inte insmord, men just då stannade den barmhärtige taxichaffören och plockade upp oss. Precis när vi kommit till arguineguin blev det köbildning, oj vad nervös han blev...haha..han tummade på ratten, satte på hög musik, bet på naglarna och suckade. Vi skrattade mest åt honom och betalade "glatt" 30 kronor extra.

Showerna på kvällarna var helt ok, barnshowerna var mer än ok! Kanonbra!! :) Jag roades mer av dem än av vuxenshowerna i princip. Vad säger det om mig? Maten var grym! Särskilt frukosten och lunchen. Så jag rekomenderar detta hotell varmt till alla barnfamiljer, det kan bara inte gå fel! Barnen har så kul att ni får kul med.:)
Alla är som en enda stor familj a la ultracharter, men det är faktiskt väldigt praktiskt när man har barn. Och man måste inte ta sunwing inclusive som vi, men jag rekomennderar det ändå! ;) Fast ärligt talat: Får vi lite sol i sverige är det underbart i detta land, jag längtade till gullbranna när jag var på GC! Hahaha


Idag har jag varit på lönesamtal och min lön höjdes med hela 4 kronor!! ;p
Jobbar helgen som kommer nu. Inga kommentarer. Hehe Ok, jag är hellre med familjen än jobbar helg om man säger så. Var tredje helg.

Dags att göra "litte nytta"!
Kram på er om ni råkar läsa!

2 kommentarer:

JeNnY sa...

Perfekt med ett blogginlägg! Trevligt men en bra semester!!
4 kronor?, det var inte illa!
Nu ser jag fram emot dagliga uppdateringar så jag vet vad som händer och fötter i ditt liv!
Stor kram!

www.jasmin.net sa...

Kul med ett blogginlägg! hoppas att
ni mår bra nu,kram vi hörs.