måndag 1 juni 2009

Helgen

Hallå i solen!

Ska snart ut själv, men lovade ju Jenny att jag skulle skriva lite oftare, så ska försöka pränta ned några rader!

I lördags åkte vi och storhandlade på morgonen, så skönt att handla då när man slipper krocka med 100 människor samt slåss om brödet. ;) Sen åkte vi ut till stugan där jag klippte gräset medans Patrik grillade hamburgare. Mumsade i oss dem och åkte hem en snabbis och drack kaffe (jag och Patrik). Isac drack nog lite dricka. ;) Sen tg Isac med en kompis och vi åkte ned till Jönköpings marknad. Pojkarna ville ha "hip hop bling bling" kepsar (mina ord) :) Och sånt där spray där det kommer ut långa strängar som de sedan sprutar helt oprovocerat på förbipasserande och mig.

Iallafall vi kom inte riktigt till det ståndet utan Patrik hamnade i klorna på en pladdrande Tele2-försäljare och gick självklart på alltihopa. Så det slutade med att han fick ett nytt abbonemang och telefon och lurade även på mig ett abbonemang (för det har 98% av befolkningen och de som inte ha det har betalningsanmärkningar eller sitter i fängelse). Inte vill jag folk ska tro at jag sitter i fängelse! Haha..Så jag tog i lite extra för att slå hål på de misstankarna och tog en i-phone liknande histioria. Hoppas internet och ringsignalsgrejs funkar på den, för det har det inte gjort på den jag har nu. Bryr mig annars inte för fem öre vilken telefon jag har, men tyckte det verkade smidigt med pekskärm. Ungefär som pekbok för 3-åringar eller?
Ungarna fick till slut sina efterlängatde getto-kepsar (vad hände med bling-bling) ja inte vet jag, men de påminner mig om någon mammondyrkande amerikansk rappare iaf.
Sen åkte ungarna lite karusell medan jag och P försökte skrikprata till varann i dunkadunkat. William (isacs kompis) flög fram och tillbaka i vagnen på den hemska karusellen och tappade kepsen. Kändes som den aldrig skulle stanna och den stackars pojken var helt skräckslagen efteråt. Han skulle nog tänkt lite innan han hoppade upp i den där skräckfärden. ;) Dock inte helt avskräckt då de åkte en betydligt lugnare och kanske mer passande bergochdalbana sen. Två karuseller och ett spel på chockladhjulet, precis lagom! Sen gick vi till bilen och åkte hem.

I går var vi i i kyrkan som vanligt, Isac ville inte följa med då det inte var någon söndagsskola, men en kompis ringde och tajmade in ett bad på rosenlund väldigt väl! Sen käkade vi middag hemma och åkte ned till stadsparken på avslutningsfest för söndagsskolan! Mycket trevligt! Pojkarna fick leka lite sen med på lekplatsen.

Nu ska den här damen duscha och ge sig ut i det fantastiska vädret sänt från ovan!!
Kram vänner!

5 kommentarer:

Jenny sa...

Låter som en mysig helg! Det enda som fattades var väl jag? :D Puss!

www.jasmin.net sa...

Tack för god mat och att du finns.
Fortsätt gärna med att sprida glädje och hopp till både djur och
människor,kram

LaMia sa...

Ja Jenny, du fattas mig.

Anonym sa...

Ha ha ha! Gick ni på det! Jag totalignorerar alla tele 2 försäljare, faktum är att jag tänkt skriva ett litet "absolut-inte-tycker-att-de-borde-få-terrorisera-handlande-människor" inlägg om just tele2. Jag har telia i ren protest! (och jag sitter INTE i fängelse!) //Ebba (på ebba.anknet.se) som tyvärr inte verkar kunna logga in för tilfället...

Jenny sa...

Todelo! Dags att informera om vad som händer nu igen! Puss!