tisdag 21 juli 2009

Dags att uppdatera?

Niu var det bara några månader sen jag skrev. ;) Vet inte var jag ska börja eller sluta men jag gör ett gott försök att berätta om vad vi gjort hittills i sommar. Midsommar (?) Firade vi i halmstad, på Gullbrannagården som vanligt och det var lika trevligt som vanligt! Härliga möten och bra band som tex Ådahl och sångaren i Petra. Vi hade hyrt en husvagn av en snubbe från halmstad (som hade haft en exakt likadan hund som vi som hette Bamse från samma uppfödare) Får hoppas han inte får samma fel på tassarna som deras hund hade oxå.
Patrik slogs med förtältet ett antal timmar och försökte förgäves laga det med silvertejp på samtliga fästen, innan han kapitulerade. Men det gick knappast någon nöd på oss för det, husvagnen var helt ok, fin plats hade vi och sov gott gjorde vi! Vi hade tom en TV som vi köpte i ullared att titta på i regnet, för regnade gjorde det nästan hela veckan. :) Barnen och jag (marias barn och min son) roade oss med fotbollspel på vår "trädgård" utanför husvagnen. Vi år sedvanlig midsommarmat (för oss är det Jansson och sill, inte potatis). Och gjorde jordgubbstårta efter. Ska se om jag kan sätta in bildbevis på det sen.

Detta var inte det sista vi såg av Gullbranna utan jag och Isac var även där v 26 då det var festival på gården. Fick för mig att köpa ett tält på coop och lite tillbehör, sen tog taxi Dahlberg oss dit, hjälpte till att sätta upp tältet och lämnade oss sen till vårt öde. Men vilken öde sen! 30 grader och strålande sol hela veckan. Det blev havsbad så klart, sol, grill, massa cyckling och lek för Isac, Minigolf och en massa annat skoj. Mat lagade vi i köket mittemot tältet och duschade gjorde vi där likaså. Inte i köket då utan i duscharna. ;) Helt suveränt! Det enda som var lite surt med tält var att det var iskallt på nätterna ( de första) så det var total inneslutning av sovsäck samt pyjamas som gällde, vilket gjorde att man sen på morgonen vaknade blöt av svett och allmänt omtöcknad, på morgonen var det nämligen inte alls kallt utan 25 grader varmt och instängt! Men då var det bara att likt en zombie stega in rakt in i duschen! Kaffe hade jag ju inget så det snyltade jag av mina kära vänner M och G. Saknade min man gjorde jag så klart, men han kom sen på lördagen och stannade en natt! Vi var uppe till 3 på natten som man bör på festival. ;) Riktigt mysigt!

Liseberg har vi hunnit med oxå, i torsdags. Jag och min Isac tog tåget tor till göteborg och lekte där hela dagen med våra vänner Maria, Josef och Adam. Isac lurade sin stackars mamma att åka skräckfärden "Balder". Vet inte om det var kul och spännande eller bara dödsångestframkallande och hemsk. Tror ingen har skrikit så mkt på den bergochdahlbanan samtidigt som hon dreglade (ja det kom lite som jag skrek) hahaha. Ni kan tänka er hur bilden på mig såg ut sen. Exakt kopia av SCREAM ja.
Fantastisk dag annars, sonen hade verkligen the time of his life! Och ni vet hur det är, har barnen kul har vi föräldrar kul! Inget annat spelar lixom någon roll då.

Nu ska jag sluta för denna gång och göra nytta här hemma!
På söndag är det Uppsala som gäller, bo på hotell 4 dagar och sen ner till Kolmården och bo på vandrarhem och besöka djurpark och safari 2 dagar! Ska bli så roligt, djurälskare som jag är. Och vara med familjen...finns inget bättre!

3 kommentarer:

Fotograferande, filsoferande fembarnsmamma sa...

Hej! Kul att läsa :) Kram Maria

www.jasmin.net sa...

Hej!Alltid lika trevligt att läsa dina rader,vi ses snart,kram

www.jasmin.net sa...

Tack för gåvan,den värmde,kram