tisdag 10 augusti 2010

Sommaren 2010
Kunde inte komma på någon mer omfattande eller sammanfattande titel. Har ju faktiskt inte bloggat på hela sommaren. :) Denna sommar går nog till historien. Helt underbar och fantastisk på alla sätt. Massa sol, grillnig, bad och trevligt umgänge med familjen och vännerna!

De tre första veckorna, midsommar och framåt var nog de allra bästa. De spenderade vi i på Gullbrannagården, en femstjärning camping 1 mil söder om Halmstad. Där går det ingen nöd på en. ;) De har allt och det ligger nära en fin strand där vi hängde nästan varje dag. Mittenveckan av de tre åkte Patrik hem och jobbade så jag och Isac var lämnade åt vårt öde. hehe, vilket öde sen, vi hade det hur mysigt som helst jag och sonen. Självklart saknade jag min älskade man, men han skulle ju komma efter 5 dagar, och helt ensam behövde jag inte va länge. Min bästa vän från Huskvarna, Jenny bor ju i Halmstad nu med sin goa sambo Kent och Jennys två barn+massa olika djur! Som att gå på ett litet mini-zoo var det att komma hem till dem, de hade bland annat en nakenhamster tror jag det var. Nej, ett marsvin! haha...ja den var rätt cool. Men Kent satte visst stopp för fler djur nu. haha. Hur som helst, vi var på vår strand, en hundstrand i Falkenberg, hemma i vår husvagn och hemma hos Jenny i fyllinge och hade såå kul! De är verkligen ett roligt par, lite galna sådär som vi, så det är perfekt. Inte tillrättalagt eller showoff, me like! Saknar er, men snart ses vi igen!

Förutom dessa tre underbara veckor har vi bland annat spenderat en helg i Göteborg, då självklart med Liseberg (Isac åkte det mesta själv medans jag och Patrik tittade på) ;) Jaha, vilken fegis hon är tänker la ni, men nääädå, jag vågar åka, men sonen åker ju mest snurriga saker, och de klarar jag bara inte av. ;) Han åker iofs allt, men de populäraste attraktionerna var ju minst en timme kö till. Vi var inte ensamma på liseberg en lördag mitt i högsäsong om man säger så. Vi åkte hem till campingen Askim strand (ca 1 mil söder om Göteborg) rätt så sent på kvällen, en väldigt mysigt camping för övrigt! På söndagen ösregnade det hela dagen, så det fick bli Universeum. Mycket roligare och bättre än vi hade trott, massa häftiga djur och experiment! Dit ska vi igen! Vi åt middag på en mysig italiensk resturang i närheten, maten och miljön på "skolmatsresturangen" på universeum lockade oss inte direkt. ;) En helt underbar helg med familjen! Så skönt att ha husvagn igen och kunna ta spontantrippar lite överallt sådär, och hunden kan följa med utan problem!

Detta var dock inte det sista Göteborg fick se av oss denna sommar, iaf inte mig och mannen. I början av augusti hade jag och Patrik några EGNA dagar att göra vad vi ville med, men då budgeten är lite stram så valde vi att campa i Göteborg, men tog en mer central camping som heter Kärralund. Hade hört mkt negativt men det finns många gnällspikar där ute, och mycket riktigt, den var jättefin precis som jag hade hoppats! :) Att solen strålade i dessa tre dagar gjorde inte saken sämre. Vi var över till Fredrikshamn en dag med, bara gick runt och mös, det kan man inte göra med en 10-åring, då är det aktiviteter som gäller! ;) Vi var faktiskt på Liseberg med, hade gratis inträde efter att ha svarat på en enkät efter besköket på askim, men vi åkte inte ihjäl oss direkt, utan stod och lyssnade på Lotta på Liseberg och flanreade runt bland alla folk. ;) EN åkte vi faktiskt: bergochdahlbanan. :) Kuuul!

Ska sätta in några bilder oxå och hoppas det kan kompensera en hel sommars bloggtorka. Det har varit en underbar sommar helt enkelt, då har man varken tid eller lust att sitta vid nån dator.

1 kommentar:

Anonym sa...

Härliga Sommarfoton! Kram