söndag 22 augusti 2010

Kräftskiva!

Nu ska ni få höra. Jag ska börja blogga oftare! Men det betyder oxå kortare inlägg. Vilket säkert inte bara blir en nackdel, då jag har en tendens att sväva ut och krångla till det i onödan. Mitt förra inlägg kunde lätt förväxlas med en 10-årings sätt att skriva, för det skulle lixom bara skrivas trots att jag inte kände inspiration. Orkar dock inte ändra, utan det som står låter jag stå. Jag tycker det är rätt trevligt att folk uppdaterar rätt ofta, och tror även jag kan ha lite nytta av att skriva av mig. Sen kommer jag även varva vardagliga ting med djupare insikter. Min förhoppning är att kunna beröra, hjälpa och stötta er läsare, inte att jag ska sitta och ge sken av att ha ett perfekt liv (vilket jag ju inte har). Jag föredrar dock att tänka positivt om livet, eftersom jag är övertygad om att när man tror (och litar) på Gud så samverkar allt till det bästa! Dessutom kan det ju vara kul dels för er att läsa om lite "extrakul" vi gjort, dels för mig själv att hålla reda på vad jag gjort (för mitt minne är ibland att jämställa med en guldfisks, har jag märkt.) ;)

Igår var vi på en underbart trevlig kräftskiva hos våra goda vänner Miriam och Uffe. Vi hade med oss allt, till och med efterrätt (dock färdig sådan, jag varken hann eller hade lust att baka).Men när vi kom till våra vänner stod frun i huset med en dumlekaka i ugnen. ;) Min duktiga man gjorde två pajer, som var jättegoda trots att de stod och blev kalla medans satt och försökte tvinga av kräftorna deras skal. :) Till detta var det givetvis alkoholfritt, varför dricka när man har lika roligt utan? Miriam och Uffe är så sociala, verbala, glada och underbara männsikor så de umgås mer än gärna utan berusningsmedel, precis som vi.Därmed inte sagt att vi inte kan gå på fester där folk dricker, det är inga problem alls och händer då och då, men visst är det trevligt med naturligt glada och sprudlande människor?Det stannar alltid på det stadiet dessutom och når inte sakta men säkert något slags reptilstadie. :) Vi slipper ju dessutom alltid baksmälla och eventuell ångest. Vi stannade till 12 på natten, alltså ungefär lika länge som en fest med alkohol brukar pågå. :) Lilla Nellie (2 år) underhöll oss till 21-snåret ungefär, hon är så bedårande! Trevligt även att nästan fjortonåriga Johanna ville umgås endel med oss (trots att det var kakan som lockade mer än vårt sällskap) hahaha...jag har oxå vart 14 så jag vet.

Dagen idag kommer innehålla det vanliga plus lite till. Nu ska jag snart gå på diskho (ja ni hör ju vilket glamoröst liv jag lever, disko innan kl 10 på monnen) ;) Sen blev det en dans med snabeldraken, sen en "spa-behandling" i min extravaganta dusch. Sen är det lite hemligt vad som gäller. Så hemligt att jag inte ens vet själv vad som kommer hända. Jag har lagt allt i Guds händer, vem skulle veta om inte Han som har skapat mig vad som är mitt livs mening och kallelse?

Någon gång idag ska jag även hinna med en lång powerwalk, förmodligen kommer den äga rum någongång innan duschen. Jag har en tendens att bli lite svettig. :) Dålig kondis kallas det nog, men bättre att röra sig lite än inget alls, så går mitt resonemang. :) Självklart kommer även en middag lagas fram på eftermiddan, mannen poängterade att vi inte hade ätit potatis på tre dagar igår, så det kan hända att jag låter mig plågas (skala potatis) idag för hans skull. Jag lyckas alltid skära mig eller nåt. hahaha. normalt? Njaaa

Jag önskar er alla en underbar dag, se till att njuta men glöm inte att lyfta fokus från dig själv och finnas till för dina medmänniskor! Bless!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter bra med kräftskiva utan alkohol...Kram till hela familjen.

internet marketing blog sa...

I really enjoy your blog I think you should update it more! :)