måndag 21 januari 2008

Detta har hänt:

Hej alla vänner! På er begäran uppdaterar jag min blogg efter ca 1 månads uppehåll. Men var ska man börja, var ska man sluta? Så mycket har hänt. Mamma och hennes pojkvän och blivand sambo har förlovat sig HÄR på julafton. Jag citerar Martin: "Ingen stor fest utan en liten fest". Så fest blev det verkligen! :-) Åt underbar julmat som gubben lagade, tittade på kalle i kyrkan och tog en långpromenad efter juklappsutdelning. Men julen ja den är ju över för länge sen tänker ni, och ni har ju en poäng där, även om Jesus, som vi då firar födelsen av, Lever för evigt!
Nyår var härlig även den, var i kyrkan även då en sväng och sen hem för att njuta av en eminent nyåsmiddag som Patrik komponerade ihop. Han är snitsig min man. :-)Sen har vi hunnit med allt möjligt. Haft vänner på besök, åkt till anfi ett antal ggr, firat Isacs födelsedag med tårta på sängen och hela kittet. Hade våra vänner Jonas och Anna-lena här på litet kalas på kvällen. De ville nog gärna beundra sitt blivande hem en stund oxå. De ska nämligen flytta hit den 1:a feb! Återkommer till det.

Men resan i Lördags tog nog priset, på alla plan! För det första, andra och tredje hittade vi ingenstans pga totalt utbliven skyltning. Men på något vänster lyckades vi hitta till slut och hade en helt fantastisk dag på LORO PARQUE på TENERIFFA!! Tänk att man äntligen fick se dessa undebara undervattensdjur LAJV! Och vilken park, så vacker, så fräsch, sådana shower! Ja det var utan tvekan den bästa utflykten ever.
Så fort vi kom till teneriffa fick jag dock sitta på en bänk för att det skulle sluta gunga i huvud och mage...åå fyy vad illa jag mådde hela båtresan. Kändes som en evighet trots att den bara varade en timme. Höll på att bli instängd på toan pga att jag spenderde sista halvan av rsan där inne (spydde inte utan satt med huvudet i händerna. ;-) Så jag inhandlade piller. Hemresan var underbar. Fördelen med alla felkörningar var att vi fick se mycket av bedårande Teneriffa, så grönt, så skönt. Oh yes! Tålamodet prövades dock endel hos chauffören, allt detta sittande i bil gynnade inte hans redan onda rygg.Om 12 dagar tar resan sitt slut, då åker vi tillbaka till sverige, ca 4 månder tidigare än beräknat. Blandade känslor förstås men mestadels LÄNGTAN! Det som saknas är ju mina härliga vänner, levande möten i kyrkan och ett jobb om dagarna.Svensk förhållandevis NYTTIG mat och gott godis. Glömde nämna det viktigaste: PENGAR! DET och att Isac har för lite att göra efter skolan är de primära orsakerna till att vi återvänder hem. Vad jag ska jobba med återstår att se, låt Guds vilja ske! Sen hur länge vi är i sverige, det blir väl tills vi frusit halvt ihjäl och hittat ett hus i thailand. ;-) Möjligheterna är oändliga, men för att utforska världen ytterligare behövs ett rejält startkapital! Allt här är betydligt dyrare än vi hade tänkt oss och Patriks lön är betydligt mindre. Omöjlig ekvation alltså när utgifterna dominerar inkomsterna på ett närmast konkursartat sätt. :-) Men som sagt: Mycket att se fram emot i svedala! Patrik har jobb på löpande band med finfin utdelning och jag hoppas på detsamma!

Nu orkar jag helt enkelt inte skriva mer. Sköt om er allihopa, Guds välsignelse!

3 kommentarer:

www.jasmin.net sa...

HOLA / VI SÄGER BARA VÄLKOMMEN HEM MINA KÄRA VÄNNER GUDS NÅD ÄR DET. TACK JUSUS.

www. jasmin net sa...

Bilderna var jättefina / längtar dit igen till Gran Canaria denna vackra Ö KRAM G O M VI SES SNART.


VÄLKOMMNA HEM IGEN

Fembarnsmamma och student sa...

Snart ses vi vännen!!!!!!