fredag 1 augusti 2008

Besvikelse...

Känner jag just nu. Vår semester tillsammans i Uppsala blev bara två dagar lång pga en viss persons oansvarighet. Lova mycket och hålla tunt verkar vara denna persons livsfilosofi. Jag tog bort det jag skrev här pga att jag insåg att det var jag som gjorde fel i att lita på personen i fråga när dennes referenser inte var så goda...

Men livet går vidare och jag har iaf min underbara familj, de är GULD värda!! Trots att vi haft det väldigt tufft stundtals så vet jag att de älskar mig och jag dem villkorslöst. Vi har haft fantastiska dagar där uppe som familj och skall fortsätta ha det även här hemma. Förvisso så jobbar mannen men ÅT OSS för en gångs skull i somarstugan! Ska bli så fint och fräscht badrum mm så vi kan bo där mer sen. Många frågar varför vi inte är i stugan mer när vi har ett sånt smultronställe och det har de ju helt rätt i! Vi borde skämmas! :-o Men det blir roligare nu när man kan gå på toagolvet och inte anfallas av 34 pissmyror...

På måndag åker sonen 8 år på sitt första läger!! Ska bli spännande både för honom och för oss, borta hela tre nätter! Men jag minns mina barndoms läger med ett leende, vilken lycka! Sen att han kommer bort från gården som Gud glömde är ju ett stort plus...;-) Hua vilket språk de stackars barnen här, men de gör ju bara som mamma och pappa gör. Inte får de bada heller utan de får leka på denna gård i 40 graders värme, dag efter dag medans mamma och pappa sitter vid datan eller va bubblan de pysslar med. MAT? Vad är det? Det finns ju chips, godis och läsk!

Nu skall vi åka och bada, önskar jag kunde ta med varenda barn från denna gård men de FÅR inte följa med! Och jag är ej heller välsignad med ett körkort samt buss, men vem vet det kanske kommer! För mig är det mesta omöjligt MEN för Gud är det möjligt!

Sen skall vi till stugan och spana in gubbens hantverk, bada, grilla, och åka båt!
Nej det är inte ett dugg synd om mig som ni hör, men den "veckan" vi skulle fått som semester tillsammas, den gick åt skogen...2 dagar blev det som sagt (de andra två körandes i bil 80 mil)

Kram på er som behöver det!

3 kommentarer:

susanne sa...

Fy vad tråkigt att eran semester inte blev som den skulle :-(...hoppas dock ni får många fina soliga dagar i stugan.

spännande med läger för isac.

kram
/susanne

www.jasmin.net sa...

Det var inte roligt att höra?
(lider med er)men som sagt,ni får
ha det mysigt vid STUGAN istället!
Vi kommer gärna och hälsar på
när det blir färdigt!
kramar G o M och dom övriga!

www.jasmin.net sa...

oj,hälsa mommos prins(Isac)
att han får ha det såå roligt
på sitt först läger(kramar)