söndag 12 oktober 2008

Härlig måndag!!

Måndag morron! Och det blev en aning stressigt! ;-) Vi försov oss till 7.15, Patrik brukar vanligtvis gå upp 6 så för honom var det katastrof. ;-) Han skulle dessutom träffa en person givetvis idag. Isac skulle ta kort i skolan och oorganiserad som jag är hade jag inte tagit fram de kläderna igår. Visste inte ens vad han skulle ha för kläder. Men till slut blev det iaf skjorta och en snygg svart tröja över. När han stod i hallen redo att gå till skolan sa P att vi skulle ju skriva på veckobrevet. Var det idag han skulle ta kort? Nej. Haha! Så det var bara att kränga av tröjan och skjortan och på med nåt mer vardagligt. Gympa hade sonen med och frukt har de varje dag. Jag måste börja lära mig att packa väskan dagen innan! ;-)

Igår var en underbar dag!På fm var hemmet fullt med barn, men de skötte sig ganska bra så de fick vara inne. Jag klippte Isac på morronen (forts från lördan då han somnade med hår överallt, nästan. Sen var det dammsugning och annat städ som gällde, sådant där hinns och orkas inte med nu när jag jobbar. Jag är helt slut när jag kommer hem, men det är skönt att jobba sig riktigt slut iaf! :-) Mamma kom vid 12-tiden och vi fikade lite innan vi skulle åka och sjunga 13.30 med FRANK ÅDAHL! Han var kanon som vanligt. Min hals var lite sisådär, har haft ont i några dagar men inget kunde stoppa mig från att sjunga igår, och det blev bättre i halsen! Lovsång är som balsam för halsen...;-) Det var mer än fullsatt i kyrkan och Guds Ande var där! Isac spelade visst bowling på söndagsskolan i bowlinghallen och fick 4 strike!! Jag brukar få högst två. ;-) Där hör ni alla tvivlare, söndagsskola är KUL! :-)Isacs kompis William var med. Efter mötet åkte vi hem och utfodrade barnen med korv. Bidde ingen söndagsmiddag, men andlig spis blev det!

Snart ska jag ta en långpromenad, man får passa på nu de dagar man inte jobbar! Imorgon ska jag och P kanske på alfa-kurs i kyrkan, det är något jag kan tipsa nyfikna om, grundkurs i kristen tro och man får god mat! De 2 första gångerna är gratis, typ prova-på gånger. 18.30-21 i morgon i pingstkyrkan, jkpg. Välkomna!

Nu påkallar Bamse min uppmärksamhet, han kanske inte hann göra alla behov innan med en hyperstressad husse. ;-)

KRAM på er!

9 kommentarer:

www.jasmin.net sa...

Synd att ni fick stressa på morgonen.
Visst var det underbart att sjunga med Frank Ådahl och fika efteråt.
kramar till er.

Småbarnsmamman sa...

Hej! Ja du har ju så rätt, men ändå vill jag se minus på vågen med.. Grattis till jobbet :.-D

Linda sa...

Hihi, såna måndagsmorgonar klarar man sig utan och packa väskan dagen innan kan nog vara en god idé (ska jag säga som sprang runt och letade efter A:s väska här i morse och den låg kvar ute i bilen).

Är ni hemma nåt i morgon förresten? Jag ska till Jkpg då. Ska först leverera en kattunge och sen ta en fika med några mammor och bebisar... men är ni hemma sen så kanske Bamse känner för att busa lite med Sixten?!

kram Linda

Linda sa...

Hej igen... det kan nog bli runt 11.30 eller så?! Är ni hemma då? Kan tänka mig att Sixten kommer ha lite spring i benen då efter att ha suttit i bilen ett par timmar. ;-)

Vi kan ju höras i morgon!

kram Linda
0730-216887

Småbarnsmamman sa...

hej... min make bara drar tanbdborsten fram & tillbaka 2 ggr lätt längst bak... & kör bara typ tuggytorna

Småbarnsmamman sa...

Nej, alltså jag visste inte vad jag skulle kalla honom i texten, tyckte Herr Make var lite fint faktiskt. Och det fanns en annan blogg där en tjej också kallade sin man för Herr Make, jag tycker det är fint.. Och han är ju min make..
Det är bara barnen som ska få julklappar, och bara några få, men det jag menar med ekonomin överhuvudtaget är att vi går back allan den månaden UTAN att ha köpt julklappar..

Småbarnsmamman sa...

Hmm vi har haft avstämning på båda ställena väldigt många gånger

Fembarnsmamma och student sa...

Hej! Bild på BRUDEN i min blogg nu Kram!!

www.jasmin.net sa...

Guds rika välsignelse till hela familjen. Kramar om