tisdag 4 november 2008

The best weekend ever

Jaha bäst att skriva innan datorn kollapsar igen...;-) Godtrogen som jag är (tydligen en dödssynd bland datanördar) så klickade jag på en länk som kompisen skickade i en msn-konversation. Det skulle jag inte gjort. Massa trojanska hästar galopperade in för att slakta och förstöra. Men jag tror faktiskt att jag lyckades skrämma iväg dem. Hoppas iaf. ;-) Om inte är det ingen fara på taket, jag har inget av värde i datorn.

Nu ska jag berätta vad vi gjorde i helgen, även om de flesta som läser redan vet om det. Vi fick för oss att få vårt förhållande välsignat, och det skedde genom vigsel i pingstkyrkan jönköping. Endast de närmast sörjande fick vara med. Men jag tror deras tårar kom av gläjde och beröring. :-) OM jag nu kan få några bilder skickade till mig av någon fotograf, så ska jag försöka sätta in dem här. För vi var ju så vackra. ;-) Jag vill tacka och KRAMA OM mina underbara vänner för ert stöd, närvaro och presenter (som vi eg hade sagt nej till). Men visst blev vi glada ändå! Tusen tack för en underbart trevlig middag på SOYA, mmm va gott och trevligt det var. Kan inte tänka mig en mer lyckad bröllopsdag faktiskt! Pelle hörmark vigde oss, och han sa så fina saker. Särskilt tack till vittnena U och M och lilla Nellie!! Käre Jesus vilken fantastisk förbön under vigseln! Tack Jesus för er!

Precis när ni trodde att hallelujaköret skulle ta slut, så bara fortsätter det nu, för på söndan döpte sig min MAN! Och ni som vet hans bakrund vet vilket under det är! Ja vår bakrund får jag ju säga, för mitt liv har då inte varit idel svävande på ett rosa moln precis. Men det är då såna här saker blir så mycket större, nästan så man tappar andan över Guds godhet och nåd! Jesus förvandlar liv, man går från mörker till ljus, från död till liv. Dopet betyder att man begraver den gamla människan och uppstår som en ny skapelse, renad i Jesu blod! Så oändligt stort! Pastorn blev riktigt berörd, så pass att han hade svårt att börja predika, tårarna rann.
På kvällen var vi tillbaka i pingst (vi kan lika gärna bosätta oss där och sova på varsin bänk) hehe Då var det musikfest! Vilket drag!!

Just nu är min käre Make ;-) hos tandläkarn...hoppas de inte är allt för elaka. Jag ska börja med middan om en stund så den är klar till han kommer hem.

Nu skriver jag inte mer!

Amen

3 kommentarer:

www.jasmin.net sa...

Härligt att du skriver igen!Gud är god,sov så gott med ängeln vid er sida.Kramar om

Fembarnsmamma och student sa...

Hej min vän! GRATTIS igen. Jag sak bränna alal bilderna på en CD så får ni själva välja vilka som är bra. Det var många.... Kram Maria

Anonym sa...

He he och VAD vill du ha i julklapp då? Kram MAria