tisdag 30 september 2008

Hundvakt fixad!

Jag är så tacksam mot min snälla mamma som ställer upp och är dagmatte! Blev ju lite sista-minuten-stress sådär, och jag tar på mig ansvaret för den. Men eftersom Bamse är min enda lilla bebis så är jag väldigt noga med vem han spenderar dagarna med.;-) Och mamma känner honom, även o det var för länge sen de sågs! Gud välsigne dig mamma!

Just nu tittar Patrik på nån serie, "främmande fågel" eller nåt, men jag tycker det är kassa skådisar och är trött på den typen av serier. Så jag slänger in ett litet kvällsinlägg. Inte bra, kan ju sluta hur som helst...;-) Men ni kan nog fortsätta läsa, lovar att varken predika eller flumma ut.

Idag har jag gjort i princip så lite som möjligt, de vardagliga bestyren kommer man ju inte ifrån, men för övrigt har jag och Bamse mest softat. ;-) Gjorde "G special 2" till middag och tänkte sonen skulle äta det när han kom hem, men då hade han redan ätit det hos G himself. ;-) Tog en sväng till Ica maxi för att kolla i deras "snygg-men-fotriktig" sortiment, och till min förvåning hittade jag faktiskt ett par, men då fanns givetvis inte min storlek. Men mina tygskor får duga till en början så får jag spana in vad de andra städtanterna har på fötterna.

God natt önskar jag er alla!

3 kommentarer:

www.jasmin.net sa...

Tusen tack,gumman,klart att jag vill vara hos(gosedjuret)BAMSE!
Lycka till med jobbet,vi ses!
Kramizzar från Dagmatte.

Anonym sa...

HEj! Berätta hur du har det på jobbet!! kramis

Linda sa...

Vad skönt att det löst sig med hundvakt! :-)

Vi får ta en hund-dejt snart tycker jag. Får se vad Sixten och Bamse tycker om varandra, men de får säkert skoj!

kram Linda