onsdag 10 september 2008

Dra på trissor!

Ett inlägg till...nu måtte jag vara riktigt hungrig på bekräftelse. ;-) För visst är bloggande ett sätt att få bekräftelsebehovet fyllt för människan? Man vill gärna visa vad man gör, kan, är. Att man faktiskt INTE sitter och latar sig utan gör massa nyttiga saker om dagarna, bidrar med något, uträttar något. :-)Och framförallt så är man någon, ens handlingar och tankar blir svart på vitt. Så nu kommer jag göra det jag aldrig gör annars: Räkna upp vad jag hittils gjort idag. ;-) Jag har: Gått upp kl 7 som vanligt och sett till så sonen kom iväg till skolan, packa hans ryggsäck med badkläder och frukt samt sett till så han borstar tänder och klär på sig hela rena kläder. Får han bestämma själv blir det skitiga kläder med stenar, ekollon och pokemonkort i fickorna (snyggt), enbart t-shirt för det är väl sommar än? Och de obligaoriska foppatofflerna som pricken över i:et förstås. För de är enligt min son vattentäta???!!! :-)

Vidare har jag diskat, vart ute med vovven några ggr, dammsugit (och då innan plockat undan såklart). Nu sitter jag här, mindre glamorös och skall hoppa i ett nyligen upptappat, varmt bad. Sen skall jag gå och handla, ev baka en kaka till och lite senare laga middag. Ska fixa med mannens hemsida och betala några räkningar oxå.

:-S Detta kändes extremt konstigt. Att i detalj (nästan) rada upp vad jag gjort, för såhär ser typ varje dag ut. Imorrn skall jag tvätta oxå. På fredag ska jag kanske träna och gå på arbetsförmedlingens "jobbchans".
Nä detta blir första (?) och sista gången ni får en sådan redogörelse, i fortsättningen kommer jag leverera tankar, funderingar och kanske avvikande händelser i mitt liv.Ni som inte står ut med att jag är kristen och dessutom karismatiker, kommer troligtvis tycka att det var bättre förr. När jag åtminståne hade lite bilder från utlandet, rörde mig i profana sammanhang då och då (ok det kanske kommer ske, men inte i samma utsträckning) och visade prov på lätt labilitet och förvirring. :-)

Några snabba hälsningar till några vänner:
S, jag tycker du är OTROLIGT duktig med ditt Hus!! Imponeringen är total!

M, Vad du kämpar! Skola, jobb, barn, familj, träning...PUH! Blir andfådd av bara tanken. Men du fixar det supermamman! Impad är jag...Men jag ber för dig så du inte bränner ut dig en dag. Vi är ju bara människor om än vissa är mer som maskiner! ;-)

G, Du vet nog varför vi ej kan ses så mycket nu. Men din hälsning värmde mycket! TACK! Min insikt var just att jag skall stå på mig, innan nån annan gör det! :-)
Blessings till er! M och G och de övriga. ;-)

Nu: Hopp i badet!

Jesus älskar er!
JOHO! :-)

Inga kommentarer: