måndag 29 september 2008

Trevlig Helg!

Måndag morgon och ännu en helg är över! En helg i flitighetens tecken, iaf för min man. ;-) Detta har han bla hunnit med: Putsa alla fönster, tvätta mopeden och bilen, rensa avloppet, satt ut annonser på moppen och däck (som han råkade köpa trots att han redan hade fyra nya vinterdäck redan) Tvättade gjorde han på fredagskvällen oxå. Vilken karl man har! ;-) Lagade god middag på lördagen med. Äsch nu känner jag att det dryper fett av mig här...haha Kom på att vi faktiskt tvättade tillsammans på fredagen, så nu lyfter jag ner gubben lite på jorden. ;-)

Annars i helgen har vi gjort ungefär det vi brukar: Isac tränade innebandy på lördagsmorronen och skulle egentligen spela match igår i idrottshallen, men det var för få pojkar som kom så det blev inget med det. Jag övade i kören och sjöng sen på mötet, gick kanonbra tycker jag, trots att vi inte var många. Igår åt vi faktiskt på ikea pga der tajta schemat. Kycklingspett, potatis och bearnaisesås, jättegott!
På lördan sprang vi en sväng på marknaden men det var inget att ha. P köpte strumpor till ordinarie pris på intersport, det var allt!

Jag är TRÖTT idag! Och vet varför men tror inte ni är så intresserade av att höra det. ;-) Var uppe 6 med bamse som vanligt och har gjort mina "sysslor" så en tupplur kanske vore nästan befogad? På onsdag börjar det skoningslösa arbetslivet, slut på att styra sin dag lite som man vill! :-) MEN vad jag längtat efter att få jobba! Ska iväg och köpa skor sen, ska bli mycket intressant att se Eccos utbud av snygga skor! ;-)

Har ju utlovat bild på Bamse (som söker hundvakt) och har nog en på lager här nu äntligen! Eller så får ni stå ut med ett familjefoto. :-)
Känner mig väldigt generös idag, så det blir foto i plural.
Men de är längst upp. Haha...

Kram! Ha en underbar dag alla!

2 kommentarer:

www.jasmin.net sa...

Underbara foton!Härligt att få se er och lycka till med jobbet! Kram!

Blue in Green sa...

merry christmas...please bring me back here?