torsdag 18 september 2008

Trosdag? :-)

Har nyss varit på promenad med vovven, för fjärde gången idag. ;-) Att vara rumsren innebär att kunna hålla sig mer än en timme eller? Haha..Jaja det kommer väl. Annars har jag diskat och dammsugit som vanligt. Inte hunnit in i duschen än, men jag lovar att jag ska efter jag skrivit detta. Hehe...Mia är ingen skitgris. Just nu leker min lilla gris med sin vovve. Han är för go!! Ska se om jag har något foto att placera in här nedan.

Igår var jag på kör! Gott att få sjunga igen, vi skall sjunga på de följande fyra söndagarna, gudstjänsterna är då flyttade till kl 16 så nu har ni inget att skylla på ni morrontrötta! Och folk brukar uppskatta mötena när vi sjunger. Faktiskt. :-) Ni som inte brukar gå till kyrkan är speciellt välkomna de söndagar som följer, massa grejer för er bla gratis fika, cd-skiva, lättsam stämning osv. VÄLKOMNA!!

Jag har anmält mig till en kurs på högskolan i Umeå (distans) Spanska. Be gärna för mig ni som tror på bönens kraft!! Att jag kommer in alltså. :-) Om det är Guds vilja så gör jag ju det.
På tal om Guds vilja. Patrik jobbar nu för ett par i huskvarna som är helt underbara, Patrik får både predikan och hantlangarhjälp av mannen i huset! :-) Ett bönesvar både från deras och vår sida. Så Herren bakade in flera bönesvar i ett!! Be om en sak: få tre!!

Imorrn skall jag nog träna igen på kungsporten. Vi hade så kul sist jag och min kompis. De flesta hade nog kul åt mig. Totalt otränad, otaktisk och okoncentrerad framförallt (det sistnämnda pga mitt och Annas flamsande) Skönt att vara lite tonåring på nytt sådär. Haha! :-) Att bussen går direkt till kungsporten underlättar det hela med, trots att jag sist råkade plinga en hållplats för tidigt. Ehh sorry mimade jag och viftade lite med handen där bak i bussen. I helgen ska vi nog en sväng på Huskvarna höstmarknad, mest för att komma ut lite i den FRISKA luften. :-)

Nej nu var det ju detta med att skriva oftare men kortare inllägg. Så nu säger jag adjö, ha en bra dag!!

KJAMIZAR//Mia

;-)

4 kommentarer:

Linda sa...

Håller tummarna hårt för att du kommer in på spanska-kursen! :-)

Hihi, vara rumsren ja... det är ju lite jobbigt när de inte håller sig längre än nån timma... men det kommer säkert så småningom...

På tal om hundar så kan du kika in i min blogg och se vad som eventuellt är på gång här hemma!

Ah, kanske skulle komma nån gång och lyssna på när ni sjunger! Vore roligt.

kram Linda

Linda sa...

Hihi, nä jag räknar med att den som TAR HAND om hunden blir jag själv... men som sagt, det löser sig säkert. Jag har rätt mycket hundvana eftersom vi alltid haft hund när jag bodde hemma och vet vilket jobb det kan vara ibland med små valpar (som inte är rumsrena). ;-)

Tjohoo... lär bli värsta racerloppen här hemma sen kan jag tro! Men alla mina katter (utom Berit) har ju vuxit upp med hundar hos sina uppfödare, så jag tror att det kommer gå bra.

kram!!

Fembarnsmamma och student sa...

Hej! Åh, var det därför jag tyckte den parfymen luktade så gott. Den påminde mig om dig :) Kram Maria

www.jasmin.net sa...

Hej!Klart att jag ska be för dig att du kommer in på kursen!
Lycka till med sången!
Kram!