tisdag 13 januari 2009

Isac 9 år!!!!!För 8 år sen var det en av de lyckligaste dagarna i mitt liv. Och en av de lyckligaste i Patriks liv förmodar jag! :) Den första förlossning han var med på, så det var speciellt och spännade för honom med! Jag kom in till sjukhuset vid 4 på natten och Isac föddes på ca 17 minuter kl 13. 13.18 närmre bestämt var han ute!! Det sa bara tjoff, eller? ;) Minns det som igår men ändå känns det nästan som det aldrig hänt, som det var en dröm som jag nu vaknat upp ur lixom. Han är STOR och LÅNG nu lilleman!


Den söta flickan på bilden är ej Isacs lillasyster tyvärr, men en väldigt fin bild.;)

Masade mig upp 6.30 och gjorde pannkakstårta till födelsedagsbarnet och tågade in med. Trodde faktiskt han mygelsov men han sov faktiskt! Ett litet paket fick han. Patrik fick sjunga högst då det endast kommer kråksång ur min mun just nu. En glad Isac trallade iväg med glass i ryggsäcken till skolan som han ska bjuda på. Hoppas han kom ihåg att ge den till fröken så hon vidare kunde placera den i frysen, annars väntar en "trevlig" överraskning i eftermiddag!

I eftermiddag blir det för övrigt Mc Donalds enligt födelsedagsbarnets önskan samt Marängsviss hemma med morfar och en eller fler polare. På söndag kalas på Monkey town! Gissa om Isac ser fram emot det...;)

6 kommentarer:

Fembarnsmamma och student sa...

GRATTIS till en av de finaste killarna som finns, ISAK!

Många kramar Maria och HELA familjen.

Linda sa...

Ett stort GRATTIS till Isak!!! Hoppas att födelsedagen blir en kanonbra dag... och vad annat kan det bli när man får pannkakstårta och paket redan när man öppnar ögonen på morgonen! ;-)

Hurra hurra hurra hurra för födelsedagsbarnet!

kram Linda

The Cheshire Cat sa...

Hejsan!
Ja tänk vad det går snabbt när de växer upp... Grattis i efterskott till Isak!
Jag har inte blivit chef... ha ha!! Men jag är mycket glad och tacksam över att jag har fått jobb och dessutom fick vara med och välja ut mina blivande möbler själv. Eget rum blir det till en början med sedan beror det på hur "trångbodd" mottagningen blir.
Ha det bra.
Kram Jossan

treunderbaraungar sa...

Hej! Tack för dina glada hejarop...
Detta med bröstet änns på vänstra bröstet & utåt armhålan.. vi får se vad de säger om det, men detta med mina revben är lite längre ner & det gör jätteont, men kan man ju alltid hoppas det är muskler

www.jasmin.net sa...

Ett försenat grattis till ISAK!
Kramar från oss alla.

Ylva sa...

Grattis Till Isak

Ja såg du hade kommenterat min blogg.
Ja de e min blogg(Ylva)
Haha de e min pojkvän som e på bilderna inte ja :P