fredag 9 januari 2009

Vår i Januari!

Ja snacka om att jag blev förvånad nu när jag efter duschen fick min uppmärksamhet påkallad av vovven som ville gå ut. Jag pälsade på mig vinterjacka, stövlar samt mössa men när jag kom ut slog värmen emot mig, fåglarna kvittrade och solen sken från en klarblå himmel! Jag bara log och tackade Gud! Började bli smått desperat efter sol nu, och äckligt trött på snö och kyla, att boka en sista minuten anywere the sun is kändes som en mycket bra idé, trots egentlig ekonomisk omöjlighet till detta. Tror inte det är många som i januari månad har så fett på kontot att de lätt skulle skänka hälften till välgörenhet. Man är nästan själv i behov av välgörenhet.

Mannen verkar trivas i Tenhult då han tillbringar även denna fm där. Dock är det nog snarare en nödvändhet att rensa utan allt skräp samt sortera upp resten. Han har nämligen sitt lager där. Och det är betydligt mer ett lager än ett sommarställe för oss inuläget. Men det skall det ju bli ändring på till sommaren! Sägs det...
Jag tror stackarn är skapligt varm om benen då jag hurtigt proklamerade: Klart du skall ha långkalsonnger på dig idag med, varför chansa?

När Isac kommer hem från skolan idag ska vi bege oss till Rosenlundsbadet. Vi tänkte ta med en kompis med, kanske den kompis som Isac sov över hos inatt. Och där måste jag nog erkänna att det blev lite typiskt svenskt iallafall, man skall ju bjuda igen sägs det. Mamman till den pojken är dessutom ensamstående med två barn och då får man extra dåligt samvete. Hon lät en pojke till sova där trots att hon var dödens trött efter massa jobbande och sen ensam med två barn på det! Hoppas vi möts av glada hallelujarop, eller åtminståne glada jaa-rop, och inte neeej, vi vill byta pokemon och spela tv-spel-bröööl. Nu när det fina vädret kommit är det slut på det!

Ha en fantastisk dag i vårsolen!

2 kommentarer:

Linda sa...

Det som du skrev i min blogg kan jag väl förstå, men han leker ju själv med..Hans leksak är ju handen min blir en plastmojäng

treunderbaraungar sa...

Tackar! Ja det känns bra en dag utan godis...