onsdag 7 oktober 2009

On a cruise there was a girl who had birthmarks all over her body...För ett tag sen var jag och Isac på kryssning med en annan båt, Birka Paradise, och Isac tyckte det var så roligt så han vill åka på kryssning jämt nu. ;) Nåja, SÅ kul tycker ju inte mamma det är att vistas bland massa fulla sjörövare som sjunger karaoke hellre än bra...Men nu tänkte jag ändå för Isacs skull stå ut ett par dagar på höstlovet. Men då är det alltså med Silja Line vi kommer segla denna gång. Silja Galaxy heter den visst. Jag råkade nämligen se att Markoolio ska uppträda, min största idol...eller inte! :D Men Isac diggar honom! Vi ska sova i a-hytt och jag har bokat frukost men hur vi ska komma till stockholm vet jag inte än. Jag tyckte nämligen att anslutningsbussen, som vanligtvis ingår på birka, var obefogat dyr. Så det blir nog det betydligt snabbare och smidigare tåget upp.

För er som är nyfikna vad vi ska på kryssning och göra kan jag avslöja att vi mest umgås. Spelar spel, både sällskap, kort och lite spelautomat för rimlig liten summa, äter god mat,prover lite parfymer på taxfree och köper godis , badar i poolerna som finns, joggar runt båten (som isac var jätterädd för först, han trodde man skulle i princip gå på vattnet), sitter och softar på däck,sjunger (eller mer lyssnar) karaoke, sover gott, äter megafrukosten Arne, leker i bollhav mm, barndisco, barnkaraoke, musikbingo och får helt enkelt tid för varann! Mysigt och kul!
OK, jag erkänner, charter är roligare, men oxå avsevärt mycket dyrare. Dessutom sparar vi till en eventuell resa över jul och nyår så vi kommer bort från hysteriskt och splittrat sk jul och nyårsfirande. Softar hellre i solen nånstans. :) Det är dessutom min mans längsta semester på hela året, 2 ½ vecka, så man får passa på! Något hysteriskt julfirande blir det i ju för sig aldrig hos oss, snarare tvärtom. JuleFRID verkar vara det genomgående temat där Patriks lilla men naggande goda julbord har en central roll för oss vuxna, medans Isacs julklappar har detsamma för honom. Sen tittar vi på TV medans sonen leker med och jämför julklappar med de kompisar som är hemma. Även detta känns dock utbytbart. :)

Från det ena till det treje, jag är nyopererad så är det någon som känner sig manad att komma och pyssla om mig så..;) Skämt åsido, allt gick väl, så nu är jag två leverfläckar fattigare, om det nu räknas till rikedom. :P De ska skickas på analys, för den ena tyckte läkaren såg lite elak ut. Den andra var dock snäll. ;)
Det kändes förvånansvärt lite att ta bort dem, faktiskt inget alls förutom lite stick av bedövningen. så jag har tänkt att även "plocka" bort de andra, vilket tyvärr inte görs gratis, utan det får jag glatt betala ca 2000 riksdaler styck för. Kan det vara värt, för jag har aldrig tyckt de var speciellt estitiskt tilltalande.

Nu ska jag försöka plugga lite inför högskoleprovet, hur man nu gör det! ;) Det enda jag kan göra är nog mest att lägga det hela i Guds händer, Han är för mig trots att oddsen är emot mig! Hehe
Bless!

1 kommentar:

Linda sa...

Det var verkligen evigheter sen sist jag åkte iväg på kryssning, men det kanske man skulle göra nån gång... :-)

Skönt att det gick bra att operera bort leverfläckarna. Jag bad läkarn ta en titt på en av mina nu i veckan när jag var där, men han tyckte inte att den såg särskilt farlig ut så den kunde få sitta där om jag inte hade ont av den (hade den suttit en centimeter längre ner så hade nog bh:n skavt emot den, men där den sitter nu stör den inte).

kram!