tisdag 16 mars 2010

Man ska ha husvagn!Så vilken tur att vi har det nu då. ;) Inser att många ser ner på husvagnslivet. Det andas PRO, tråkighet och har töntstämpel. Kanske till och med trasch i vissas ögon. Men vilken tur att jag struntar i det då. Haha. Har alltid gått min egen väg. Och vi älskar faktiskt att campa. Men jag måste bekänna att det är inte direkt så att vi åker ut i skogen vid nån sjö och fiskar en vecka i all primitivitet, utan oftast lyxar vi på femstjärning Camping, och då är det oftast Gullbrannagården i Halmstad som gäller! Vi har velat fram och tillbaka om vi skall ha husvagn eller inte, för vi är ju även utpräglade resemänniskor som vill se oss omkring, men vi bestämde oss för att göra både och. ;) Och det är väldigt fördelaktigt att ha en egen husvagn när man som vi har hund, håriga varelser är sällan välkomna i stugor eller hyrhusvagnar.

I lördags gjorde vi alltså slag i saken, vi åkte upp till Mariestad och köpte denna gamla pärla från 1988. In i en iskall lada skulle vi knö in oss i den lilla husvagnen för att inspektera i mörkret. Jag tyckte allt var bra, för jag ville ut i värmen! I solen. Patrik drygade sig däremot med en ficklampa och gubben tjötade sönder oss i en timme. Han räknade upp alla fel, och det får man väl se som nåt bra, då var han väl ärlig? :) Dock var det inga stora "fel", utan mest små skavanker som gamla husvagnar kan ha. Vi får med ett helt nytt förtält och markis oxå! Gissa om jag längtar till sommaren nu? :)

Fel låt vann förstår i melodifestivalen. Salem al Fakir skulle självklart har vunnit, men jag är iallafall glad att inte den urusla dagislåten "manboy" eller någon av blondinerna med "sina" pinsamt dåliga sånger gick och vann. ;) Annas låt var helt ok, men den är för mesig och medioker för att ta hem segern i europa.

Vädret. Är det inte underbart så säg?! Jag var nyss ute med en överlycklig vovve på långpromenad i solen, han fick va lös för han är så duktig och glad! :) Springer uppepå snön som en galning och rullar och har sig!

Nu ska jag läsa lite i en totalt obegriplig teologibok på engelska, sen ska jag nog smita ut på en egen långprommis/lite jogging. ;)

Kram vänner!

3 kommentarer:

Linda sa...

Ah, kolla vilken pärla!! :-) Håller tummarna för en varm och solig sommar!

Kram!

Hemmafixare sa...

Önskar er en skön Sommar med er pärla! Kramar

Anonym sa...

Hej! GRATTIS tillhusvagnen! Så fin den ser ut. Hur mår ni uppe på höjden? Kram Maria
http://mariasdagbok.blogspot.com/