måndag 29 mars 2010

Förutsägbar?

Tjohej! Kände att det var dags för ett inlägg, vill ju för allt i världen inte att ni ska tappa intresset för mitt omåttligt spännande och intressanta liv! ;)

Helgen har varit lugn. Japp svensson-svensson ultimate. Lördagen bestod av handling på Ica-maxi, och då ingen storhandling, så där var vi kanske inte så svensson trots allt, men väl 1 korg och massa i famnen. För ingen av oss tog en vagn, och bara jag tog en korg. Vi skulle ju bara ha en paprika till kycklinggrytan och mjölk! hahaha..men det bidde visst en hel del annat oxå. Fast detta måste ju ha varit igår? Ja just det...muhahaha..börjar bli rädd för mig själv och mitt urusla minne.

I lördags då, som jag kanske borde tagit först, så var Isac på bowlingkalas. Innan det var vi och panikshoppade jeans och tröja till honom, för han har återigen vuxit ur allt och gjort hål på knäna på jeansen. Helst bor han iofs i svarta mysbrallor, men det kan man inte ha på kalas, menar mamma. :) Medan Isac var på kalaset tänkte vi luncha på ikea, men det var vi inte ensamma om att tänka. Ljuger nog inte om jag säger att 75% av jönköpings befolkning stod på den parkeringen. ;)Men det får vi tacka dem för, för det innebar att vi istället åt grekisk buffé på Pallas Athena. Lite mer spännande, lite mindre svensson. Kanske. :) Gott var det iallafall! På lördagskvällen tog mannen en sväng till världsmetromolen Månsarp och köpte oss en förtältsmatta som jag hittade på blocket. Ingen tid att förlora, som en gam måste man vara!! :) De hade visst tittat på honom som han vore från yttre rymden de där bönnerna i månsarp. ;) Stod ca 10 pers och knödde i en liten hall. Nog tur för mattan att den får bo hos oss nu istället. Nu har vi för övrigt allt vi behöver till husvagnen, ska hämta en AC i linköping som vi hittade på...tada: Blocket! :) Sen ska vi ju då hämta självaste husvagnen oxå, blir så fort vi kan få ut den från ladan den fn står i. Längtar!! Gullbranna! :)

Igår "missade" vi för övrigt kyrkan. Jag sov till 9.30!! Men vi får skylla på den dumma tidsframflyttningen. Vad ska det vara bra för? ;) Det blev lite hemmasysslor och mys istället, sonen var ute och lekte med kompisar hela dagen. Idag ska vi till pingst och titta på deras nya påskdrama, verkar riktigt bra med bra musik!

Nu har min mamma förmodligen gift sig på Gran Canaria. Fick inte komma på hennes bröllop heller. (min far gifte sig ganska nyligen och nej, det fick jag inte heller bevittna) Dock fick jag ju komma på festen efter, mycket trevligt. :) Så jag är int bitter!! Grattis till er Gunilla och Martin iallafall, må ni få ett lyckligt liv!

Tillbaka til verkligheten! :)
Kram

2 kommentarer:

Anonym sa...

Välkommen till oss!!

Fotspår i sanden sa...

Glad Påsk! Kram