tisdag 9 mars 2010

Tandläkarväder

Har vi inte just nu! Nej vi har SOL och underbart "förvårsväder"! :) Många promenader blir det nu, eller kanske lika många, men lite mer långa. :) Tänkte träna igår men hade ingen lust att stänga in mig i en svettig lokal i det vackra vädret, så det blev en långpromenad med hunden istället. Livet kommer tillbaka till en känns det som, man vaknar upp ur sitt (mentala) ide och "föds på nytt" igen. Alla ser gladare ut, vilket är behövligt efter vinterns dyngsura miner. Välkommen vår!

Idag ska jag med sonen till tandläkaren. Vilken tid? Jo 10.55. Mitt i lunchen. Fast jag sagt till dem flera ggr att han måste äta i skolan, så en tidigare eller senare tid, men trögheten är total. ;) Tur att han älskar tandläkaren iaf. (japp) Det blir väl en lunch på chili thai, något måste ju pojken äta. McDonalds undviker jag i det längsta. Sen kanske vi tittar på några överdragsbyxor, det måste de ju ha i skolan (och hemma) men nu när det blivit varmt vill han ju inte ha tjocka termobrallor på sig. Förståeligt.

Helgen var ganska lugn för mig, lite mindre lugn för Patrik. Han jobbade hos min mamma hela söndagen, sen följde hon med hit och fikade. Vi möblerade om Isacs rum och satte in en garderob som han kan ha sina femtielva klubbor, trälister, pulkor och annat skrymmande i. Blev rätt så bra, men nu behöver han en ny matta. I den gamla misstänker jag att man kunde hitta en farm av små "söta" märkliga mikroskopiska djur. Blir endel spill där inne när det jämt hänger två-tre kompisar. Isac har ägnat sig åt att pärla jättefina grejer i helgen, bildbevis kommer senare.

På lördag ska vi titta på en husvagn! Fick nog av att någon jämt han före på de vi ringde på, så jag satte in en annons på blocket. Och vips så ringde det flera stycken, så nu fick vi svårt att välja istället. Dessutom finare vagnar till ett billigare pris. :) Mariestad ska vi bege oss till och titta på en gammal pärla från 1988. :) Liite tantigt inredd kanske, men annars har den allt. Nytt förtält. Så den duger utmärkt i sommar på Gullbrannagården och lite annat! Ta hem den kanske vi inte gör än, svårt att ens köra bil på vissa ställen, just nu står den i förvaring och än känns det lite kallt för camping. :)

Nähä, nu ska jag fixa det som fixas kan med hemmet och min utsida.
Ha en underbar dag ute i solen alla!

2 kommentarer:

Hemmafixare sa...

Önskar er alla en härlig dag i Solen...Kramar

Linda sa...

Ja visst är det härligt med SOL! Måååånga såna här dagar tack! :-)

Kul att ni ska titta på husvagn. Hoppas ni hittar en ni gillar!

Kram Linda