måndag 5 april 2010

Glad påsk!Lite sent att önska det nu eller, lilla Mia...;) Men jag menar ju att vi har haft en glad påsk förstås. Mysig, fin och rofylld. Inga större utsvävningar, inga rejvfester. (Som att vi bruka springa på sådana). ;) Kyrkan har det blivit i lördags och igår, gudstjänsten igår berörde mig på djupet. Chatrine predikade riktigt bra, levande och berättande. En tjej som hette Maria (tror jag) sjöng vemodiga, vackra sånger och kören fina lovsånger. Tack Jesus för att du dog och uppstod får vår skull, för att vi skulle få liv. Annars vore vi evigt förlorade. Jag önskar alla kunde inse detta!

Massa god mat och lite godis har det ju blivit det med. :) Patrik gjorde sin berömda Jansson som vi avnjöt i fredags och lördags med sill, lax ägg, skinka och annnat som hör påskbordet till. Isac fick såklart påskägg medans vi andra nöjde oss med att roffa rakt ur påsen. :) Sett några bra filmer. Igår hyrde vi "Trouble in paradise". Den var faktiskt riktigt bra, smårolig och fin miljö. Så fin att jag och P kollade om det fanns på riktigt, och ja det gör det, men vi ska bara vinna ¨på lotto eller bli kändisar först. ;) I lördags var vi hos det nygifta paret Gunilla och Martin, vi tog med oss en tårta och en liten present. Fina bilder de fick från Gran Canaria pussandes under en palm eller sittandes vid en pool. :) GRATTIS återigen mamma och Martin!!

Just nu är P iväg och "jobbar av" lite, men det blir en kort arbetsdag lovade han. ;) Sen åker vi ev upp en sväng till bilmässan (pojkar och bilar, ni vet) Magnus Samuelsson skulle visst lyfta en bil med. Eller nåt. ;) Jag gillar iofs oxå bilar, i synnerhet då gamla amerikanare. :)Nu ska jag först städa och duscha!

Ha en bra dag!

1 kommentar:

Fotspår i sanden sa...

Alltid lika trevligt när du skriver
Tack för den vackra blomman,kortet,
presenten,tårtan.
Ha en bra vecka hela familjen.Kram