söndag 25 april 2010

Händelserikt! HV 71 GULD!! :)Japp då var det dags att pränta ned lite text. Helgen har vi spenderat ute i det fina vädret mestadels, iallafall jag och sonen, mannen har legat nedbäddad och nästan varit döende (dessa karlar!) ;) MEN jobba kan de minsann om de så har 43 graders feber! Nu är han piggare iaf, skööönt! :) Jag och Isac har haft det mysigt. Gick ned till stan i lördags och uträttade lite ärenden, käkade lite på MC och köpte en glass och satte oss vid hamnen och njöt!På kvällen såg vi det mesta av finalen som alla vet slutade med HV-GULD!!! Men jag visste det hela tiden, att de skulle vinna för de är ju så öööverstyva! :) På onsdag ska vi ned och fira!

I går var vi i kyrkan i vanlig ordning, men på en lite ovanlig Gudstjänst. Sen gick jag och sonen upp för backen hem. Jag slängde ihop lite lunch och sen tog jag med Isac och en kompis till honom till stadsparken. Lekte, kolla på djuren (som bestod av en häst och ett lamt lamadjur) ;) Och så åt de glass, jag fick nöja mig med ett glas vatten! :) På kvällen sen var ju mannen lite piggare, det vände vid 14-tiden sa han, så han följde med på konsert i österängskyrkan med MICHAEL JONSSON, en stor favorit! Han var faktiskt bättre än någonsin, tog i mer när han sjöng (eller så berodde det på aukustiken).

På torsdag tar jag med morsan på en kryssning med Cinderella till åland, det blir nog rajtan tajtan. ;) Båtpastorn ska visst vara ombord, och till min stora fasa, kanske även ett tv-team som spelar in "Färjan". I så fall vet nu vem det är som springer IFRÅN kameran och in i hytten gång på gång (jag) och vem som glatt vinkar in i kameran och säger något fryntligt (morsan) :) Jag ska verkligen försöka övervinna min rädsla och sjunga karaoke iaf, gick det i tunisien, ska det väl sjutton gå på en ålandsbåt med! (bara jag inte ser någon kamera i närheten)

Idag ska jag försöka övervinna ännu en rädsla: att klippa mig! ;) Inte det att jag är rädd för frisörer, utan vad frisören gör med mig, nämligen klipper mig kort! (ja, det är så det känns iallafall) Men får jag samma duktiga tjej som förra gången, ska det gå bra. Hon kunde konsten att klippa väldigt lite, men med ett bra resultat!

Ni får ha en fin dag allihopa, njut av livet!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för en trevlig stund på a6 och
City Kram