tisdag 19 oktober 2010

Hey :)

Jasså jag var inloggad. Jamen då kan jag väl "slänga in " ett inlägg?!:)

Dagarna går som dagarna går på dagarne. hahaha...mads mikkelsen ni vet. De rullar på med andra ord. Just nu ligger vovven fortfarande och nannar sött, han brukar annars vilja springa ut redan när Isac går till skolan 8.00. Så då fick jag tid att surfa lite. Idag blir det till att göra det jag skulle gjort igår. ;) Kände mig inte helt ok, så jag segade mest efter disk och dammsugning. Ska köpa biljetter till "En välsignad jul", en konsert med Michael Johnsson, FOLK och Jonas Sandwall i allians, jönköping. Diggar den julkonserten då den är bäst och billigast. ;) Det går inte ösa ut massa pengar på sånt när vi ska till Thailand i Januari. Blir heller inga eller iaf väldigt få julklappar. Vi får ju aldrig några, men även Isac får va utan i år. Tror inte han dör av det, utan barn får överlag på tok för många och dyra julklappar enligt min åsikt. Att uppleva saker som familj är viktigare, iallafall för oss. Att det blir just Thailand är för att vi hört idel bra saker om det, man kan vara i skuggan utan att frysa halvt ihjäl och det är härligt badvatten. ;)
Hit ska vi snart...


Jag mår inte illa när jag tänker på det direkt. ;)
Sist vi var iväg var egypten förra julen, men då var vi sjuka alla tre (förkylda, ej magsjuka) och planet var försenat så vi missade typ 2 dagar av 7. Jag hoppar mer än gärna över både jul och nyår för till förmån för en resa till Thailand, är ändå inget vidare fan av dessa två högtider då det tyvärr mest förknippas med släkt som inte vill träffas (även om vi som familj har mysigt) och nyår, ja det är väl mest till för dem som dricker? ;)

Så, nog tjötat om det.
Jag har börjat i kören igen och vi ledde sången i söndags, helt underbart faktiskt! En kompis till mig har oxå joinat, så det blir ännu roligare då. :)

Nu har jag inte alls lust att varken gå ut med hunden eller åka till a6. Hör regnet smattra mot rutan...brrr! Någon som vill göra mig ett par tjänster? hahaha

Isac hade studiedag i onsdags och då ville jag inte vara hemma och "ha tråkigt". Ej heller ville jag hitta på nåt själv med sonen som jag alltid annars gör. Till min stora glädje ville min vän Maria och Isacs vän Adam bowla, så det gjorde vi med dem, hur kul och trevligt som helst, ungarna vann såklart! ;) När vi var nöjda och hungriga åkte vi till Chili Thai och käkade så det sprutade ur öronen. ;) Det är för gott där helt enkelt, inte bra....:)

Jahopp, ska man försöka masa sig upp ur sängen (japp) OBS! Jag har varit uppe med sonen osv, så få inte moralpanik nu! ;) Så mysigt att sitta här med Bamze, han är nyklippt så han fryser ju stackarn....Har en kanonbra ny platta till laptopen som jag hittade på IKEA, så man slipper bränna benen av sig när datan blir brinnande het. ;)

Ha en kanondag allahopa! :)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Nämen,har du lyckats få in ett inlägg? hihi,alltid kul att läsa.
STOR KRAM TILL HELA FAMILJEN.

Freedomtravel sa...

När vi reser runt jul har vi alltid sagt att resan är julklappen, det har ungarna accepterat, inga problem.
Kolla förresten in vår tävling om ni ska ut och resa:
http://www.freedomtravel.se/2010/10/vinn-en-arsforbrukning-lactitravel/

Karolina sa...

om jag är din vän som börjat kören som du skrev om så säger jag en sak WOHOOO! :)

Christoffer Sandberg sa...

Vart i Thailand ska ni? :)

Anonym sa...

Hoppas att hela familjen mår bra!
Vi ses snart...Kram
Besök gärna min blogg/Hemmafixare