fredag 12 november 2010

Freda redan?! (Fast nu är det onsdag) ;)
Sist jag bloggade var det ju måndag, och det känns som igår...vad hände lixom? ;) Men ingen för det är gladare än jag. Det innebär att man får vara tillsammans med sin familj och vänner. Denna helg blir det dock mest med vänner. Jag ska nämligen vara ego och lämna mina pojkar imorgon och åka på gala i Stockholm! Va? Har hon blivit galen? Kanske ni tänker. Om man ser mig är nog inte det första man tänker: ah! Glitter och glamour! ;) Men nu är det så att min kära vän Maria vunnit biljetter till MAMA-galan på berns salonger. Vanligtvis skulle jag nog inte gå på något sådant, men denna gång är speciell eftersom min goda vän Linda (som har spridd bröstcancer) kommer bli årets Hjälte-Mama! Ja, jag är helt övertygad om att hon står på prispallen, för jag kan inte tänka mig en mer kämpande, positiv, driftig och älskvärd person än Linda! Ska bli så roligt att träffa henne och hennes man imorrn på hotellet! Killarna ska visst leka affär här hemma, de ska sälja massa grejer på blocket (Patrik mumlade något om nån katastroffilm på bio i sin ensamhet med) ;) Men han tycker det är bra att jag för en gångs skull gör något själv. Igår var det meningen jag skulle hitta nåt "galigt" att ta på mig, men det slutade med att jag köpte en ful liten kofta, halsband och örhängen. Koftan ska jag lämna tillbaka idag men halsbandet och örhängena behåller jag. Det får bli så att jag har mina bröllopskläder på mig, har ju bara haft dem en gång ändå, och få har sett mig i dem. (det är ingen vit långklänning) Orka köpa svindyr outfit för ett enda tillfälle bara.

Läs mer om Linda http://lindaskriver.blogspot.com

Nu blev det lite tokigt här för detta inlägg skulle ha publicerats i fredags, men nu bidde det inte så. Detta innebär att jag redan varit på galan, men det får jag skriva om senare. Måste iväg och handla några saker.
Ovan ser ni en bild på ÅRETS HJÄLTEMAMA, Linda Carlgren! Jag visste det. :) Det var underbart att få vara med och dela upplevelsen med Linda, hennes man och bästa vänner. Skriver mer om detta sen! Jag ber dock om ett mirakel, för den absolut högsta vinsten vore ju som Linda själv uttrycker det "att bli frisk"!

Hasta luego! (ses snart typ)