måndag 10 december 2007

Mmmmåndag!

Måndag igen då ja! Underbart! :-) ÄNTLIGEN är den där julbasaren ÖVER, även om den faktiskt blev ganska kul och mysig. Vi köpte bullar för 5 euro som smakade allt annat än svenska kanelbullar, en påse djungelvrål för 1,50 och lite till. Isac vann en gigantisk späckhuggare, sen gick han runt med den överallt och stajlade, så att ingen kunde komma varken in, ut eller fram. Trångt nog ändå i den där lilla skolan! Det hela avslutades med ett fint och gulligt luciatåg där Isac var en stolt pepparkaksgubbe, han tog för en gångs skull i för full hals, inte ens de tre skuttande och skrattande småtjejerna störde hans koncentration. De stal hela showen de där tre små tärnorna. Ska kolla här sen om jag kan sätta in bildbevis.

I lördags hade vi en riktigt kul dag!! Var på holiday world inte bara en utan två gånger faktsikt, då vi första gången insåg att det inte öppnade förren 17, trots att hemsidan sa 9-06 (på morgonen ja) :-) Men vi spelade lite, det var iaf öppet. Patrik bevisade att han fortfarande har raggartakterna kvar genom att slå med 136 kilos kraft på en "boxgrej", alltså blev han Mega Champion eller vad det hette (det bästa man kunde bli) och fick dagens rekord! Liiite stolt blev jag allt, är ju skönt att veta att han kan försvara sin familj om det skulle krävas. MANpower! ;-)

Jaja, efter att han fått bevisa sin styrka (han mös nog ganska länge sen) så åkte vi till en jättefin park strax jämte holiday world. Lekte där en stund och tittade på fiskarna och sköldpaddorna i jättedammen. TACK Gunnar Granne för att du tipsade oss om det!! Har efterlyst PARKER dit man kan åka utan att sola och bada på söndagarna lixom. (Ja, man tröttnar på det och nu är det ganska kallt i vattnet) :-)

På kvällen sen kl 17 var vi tillbaka på Holiday world, redo att utsätta oss för rejäl fara i rostiga karuseller. Jag och Patrik höll oss dock mest på backen medans Isac for runt med liv och lust! Området var inget Liseberg direkt, utan litet och behändigt, man slapp tappa bort varann 15 ggr och därmed spendera två timmar på att bara irra runt efter varann. Vi köpte det största häftet med 60 "poäng" för 20 euro, vi åkte ganska mycket men har ändå endel kvar vilka vi kan använda i en månad! Från denna park får ni tyvärr inte se typ en enda bild eftersom kameran fick för sig att strejka trots nyladdade batterier. Men håll ut, kameran är nu åter i arbete efter lite "sand och dammrensning".Vi ska ju dit snart igen och göra av med pengar, då ska ni allt få se oss in action s.a.s.
Vi blev sugna på chinamat eller läs: väldigt hungriga på i princip vad som helst, och kollade upp vad det kostade på syltan en våning upp. Insåg att EN rätt kostar som en hel buffé MED glass på vårt favvoställe PDI, så vi tog ju givetvis bilen in dit och ägnade oss åt frosseri. Maten är inte väl inte mycket att hänga i granen kanske, men glassen skulle man kunna pynta en hel gran med lätt! Man får ta kulglass själv, så GOD!! Det gäller att inte äta för mycket mat, så man får plats med desto mera glass!

Äh nu vill nog inte höra mitt tjat utan se våra vackra ansikten istället i bildform, ett ögonblick ska jag se om jag kan leverera några sköna bilder till er.

Hmm tydligen så har det försvunnit bilder från kameran, så Patriks 136 poäng kan inte bevisas, så ni får tro på mitt ord helt enkelt. ;-) Den enda bild från holiday world är när Isac slår på ankor eller nåt med en klubba, ingen som vill se eg va??
Bjuder på ett par bilder från Julbazaren istället!

*Tomteflickan är ingen flickaHasta Luego, ha en kanondag!
GVE (Gud välsigne er!)

2 kommentarer:

Fembarnsmamma och student sa...

Hej vännen! Åh en sån söt pepparkaksgubbe! PDI China mat?! Måste vara där du och jag var. Tur jag "visade" dig att man fick ta glass där då. När kommer ni hem ;) Kram

www.jasmin.net sa...

Hola Simuy bien Gracias. Momos lille prins som pepparkaksgubbe. Sååå söööt han är. Snart träffas vi. Kram.