onsdag 5 december 2007

Oseriös onsdag?

God morgon Sverige! Alles wäl? Det är det här. Utanför fönstret viner vinden i vanlig ordning och temperaturen ligger väl runt 18 grader. Inget pool-väder direkt. ;-) Men ni skulle säkert inte tacka nej till en vecka av den varan. Igår var min kära son sjuk, eller sådär halvsjuk som man kan vara. Med "bara" feber ca 38,3 och hvudvärk. Men han var inte för sjuk för att fullständigt ÄGA mamsen i 4a i rad! Morr...är jag den dumma blondin som alla påstår att jag är? Ja kanske. :-) Min son är smart iaf och det är jag glad för. Jag får väl ta och leva genom honom. hehe
Det blev iaf ett riktigt spelmaraton igår eftersom sonen inte var tillräckligt sjuk för att ligga och ynkla. Monopol, kort, fyra i rad, moopol, kort, fyra i rad osv

Sonen är iaf i skolan idag, till hans stora lycka. Han fullkomligt skuttade iväg till skolan, redo för engelska och spanska-förhör. Alltid på onsdagar. Gympa har de med och det är ju en favorit det oxå! Jag kanske borde gympa lite själv, känner mig ganska "blubbig" av all skitmat som bara finns här. VAR är wokgrönsakerna säger jag? Ändå äter vi aldrig ute, men det som finns i affärerna är OST, friterat och friterad MED ost (samt majonäs). Gärna en klick chocklad på med och lite grädde på moset.
Att 90% av befolkningen är överviktiga, och då menar jag inte övervikt som i gullig liten trivselmage utan FETMA är inte ett dugg konstigt. De vräker i sig gift!
SVENSK MAT önskar jag mig i julklapp! Då blevo jag fylld av tacksamhet.

En tråkig nyhet: Klas-Göran har kapitulerat till förmån för ett kackerlacksspray, sprayat av en elak sadist i form av manlig människa. Han har antingen flytt för liv och lem och kanske även bytt identitet, eller så har han helt enkelt fått komma hem till reptilernas "nanginjala". I vilket fall är det sorg och ovanligt många kackerlackor samt spindlar i huset sen vår käre "KlasG" försvann. Men faktum var att han snyltade på hundens mat då matskålen stod på behändigt avstånd från hans hem, under kylskåpet. Dessutom passade han på att lägga små söta högar efter sig. Jag föredrog iaf honom framför de vidirga insekterna. Hans minne är ljust bevarat.

Idag är det ju onsdag, på onsdagar händer typ ingenting utöver det vanliga. Det är mitt i veckan och mitten (barn) glöms ju lixom bort lite på något sätt. Men imorrn och å fredag är Isac ledig för att st arne och st märta dog då. Eller nåt. :-)Patrik jobbar som vanligt så jag och Isac får allt underhålla oss bäst vi kan. Att mäta sig med skolan är ju förstås inte lätt, men jag ska göra mitt bästa, man tror ju att barnen hellre går på tivoli än sitter och tragglar matte men det är ett svårt val för sonen. Han vill vara i skolan jämt säger han....:-S

Detta börjar ju bli patetiskt långt nu, men när man inte har tråkiga vardagsgrejer att räkna upp får man så att säga tänka högt istället. Det är ju helt frivilligt att läsa den här sk bloggen, den kan se lite olika ut från gång till gång. Ibland försöker jag vara normal och skriva det man ska, men när jag inte har mycket att skriva om blir det lätt att mitt rätta jag blottas. På gott eller ont, välj själva.

Det är tyst och tomt i huset nu,...inte ens hunden är vaken. :-) Saknar redan mina grabbar och städade det gjorde jag igår kväll när de gick runt och sålde lotter. Jag ska nog ägna mig åt framtidsplaner. ;-)

Ha en underbar dag mina vänner, uppskatta det ni har!
Kram

6 kommentarer:

www.jasmin.net sa...

Hola. MamaMia. Du kan verkligen skriva. Det har du väl efter mig. Försöker att ta vara på det Svenska livet ock det går bara bättre o bättre med stöd från omgivningen och Gud. Kram Mamsen.

Fembarnsmamma och student sa...

Hej vännen! INTE är du en dum blondin. Utan en UNDERBART varm och snäll blondin. Love you!! Saknar dig mycket!! Vad/Vem är Klas-Göran?? Är det ödlan??? Kram / Maria flitig student!

LaMia sa...

Ja klas-göran är ödlan, glömde jag att nämna det? ;-)

Småbarnsmamman sa...

Hejsan! Och tack snaälla för ditt inlägg..
Känner mig så mycket piggare nu..Nu ska jag försöka vara den bättre mamman..:-D

www.jasmin.net sa...

Hola.Min härliga tjej längtar efter att få krama om dig.Håll ut tills vi kommer.Nu börjar det närma sig. Kanske träffar jag min kompis på 7e. Vi ska snart gå hem till Maria. Kram. G o M.

Fembarnsmamma och student sa...

Hej! Du är utmanad! se min blogg Ha en trevlig helg Kram / Maria