söndag 2 december 2007

1:a Advent, inte första december....;-)

Skriver ett par rader innan vi åker iväg och spelar minigolf eller något annan "familjesöndagsaktivitet". Det blåser ute och är lite svalt så stranden är inget alternativ idag. Inget anfi idag alltså Maria. Hehe
Isac är ganska rastlös då bästisen är iväg med familjen, mammans bror (det blir morbror ja) och några grannar till grannarna. (I sverige) Jösses va rörigt det blev. ;-) så nu ska vi snart iväg och göra nåt. Sparar tivoli och liknande tills mamma med pojkvän kommer. De behöver bli underhållna så de inte får ett tråkigt intryck av gran canaria. ;-)

Ikväll är det adventsgudstjänst i svenska kyrkan och Isac har fått det eminenta
hedersuppdraget att tända det första ljuset! Så vi får vackert gå till svk ikväll
med. Men adventspsamler är ju helt ok!
Rubriken syftar till en diskussion vi hade i morse då Patrik hävdade att det visst var första december idag. Jag hade ju rätt såklart, börjar kännas tjatigt...;-)

Igår var vi i Las Palmas. Vi skulle shoppa kläder till Isac men åkte därifrån med ett paket huvudvärkstabletter. Ändå var vi iväg i 4 timmar men det är SJUKT svårt att hitta i las palmas, först kom vi helt fel och fick köpa en karta för att hitta till stan öht. Det var en mysig och fin shoppinggata med fiiina boutiqer för damer men NADA klädaffärer för barn. Att Patrik hade sprängade huvudvärk och jag svidande skoskav (stapplade som en höna) kanske bidrog till att vi inte fann det vi sökte. Men HM hade iaf INGA barnkäder! Åt på donkan gjorde vi...hehe Trots att vi absolut inte skulle äta lunch ute. Men det tog ju två timmar innan vi ens hittade till stan som sagt. Sen hade vi myskväll med tre avsnitt av Greys anatomy och pizza.

Skriver KANSKE mer sen. Kram

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Mia
Vi behöver inte stressa runt hela
Gran canaria på en vecka om du ska
spara allt sevärt tills vi kommer.
Det är skönt att ta det lugnt när vi kommer ner till en.
Idag den första advent var vi på
gtj i Korskyrkan. På em. var vi på skyltsöndag i Smedbyn i Huskvarna.
kram M o G

Fembarnsmamma och student sa...

Hej! Åh jag vill också komma :( men vi får se i vår kanske... Här var det julskyltning idag. Sofie var med Joy och dansade och sjöng. Kram

www.jasmin.net sa...

Hola. Maria. Nu börjar resan närma sig. Det ska bli underbart. Pratademed en vän på 7ehimlen som skulle åka dit. Kram

www.jasmin.net sa...

Hola. Mama Mia. Sriver några rader här istället. Allt väl hoppas jag. Ska öva lovsånger i morgon. Härligt. Du kan väl gå in på 7e. Snälla. Kram på er alla. Hälsa min prins o krama om honom från mommo. Vi hörs. God bless you.