onsdag 28 november 2007

1 ½ vecka

Hehe..Ja det blir visst längre och längre intervaller mellan mina inlägg i denna blogg. Blir väl så när man lever irl istället för att sitta här och "uggla".
Dagarna bara flyger iväg här nere i solen, på dagarna är det trädgårdsskötsel, tvätt, städning (stora ytor), Gå ut med vovven och träna honom typ 6 ggr om dagen, matlagning ett par ggr, handla, göra Isac i ordning till skola och gå med honom (borde väl varit först kanske) mm mm. Det är inget lyxliv här inte! :-) MEN jag trivs med det!!
I Ärlighetens namn är vi inte ute så värst mycket på vardagarna, efter skolan ska ju alla läxor hjälpas med, och det är EN HEL DEL läxor, men som väl är älskar Isac allt som har med skolan att göra (än så länge), så han gör dem med stor entusiasm och glädje! :-) Det brukar snarare bli så att HAN förhör MIG på spanskan, som tydligen sätter sig som en smäck på honom medans den rinner av som vatten på en gås på mig.

Helgen har jag inte skrivit om alls, rörde knappt datorn...Men vi var faktiskt på en annan strand än Anfi, ombyte förnöjer sägs det ju med i detta fallet gjorde det INTE det utan det slutade med att vi hamnade på ANFI iallafall! Gräset var inte grönare på andra sidan (även om det regnade lite!). Stranden var HÅRD och det var kallt. Vi bestämde oss från den stunden att inte lyssna på en besservissrig stockholmare en endaste gång till i HELA vårt liv utan vara sådär förutsägbart tråkiga, det håller!!
Vi hade trevligt på ANFI som vanligt, solen sken där SOM VANLIGT! :-)
På kvällen (söndan) var vi i svenska kyrkan på familjegudstjänt (jajjemän), och prällen var faktiskt riktigt OK och barnkören, trots att bara TRE kom, var ju såklart höjdpunkten (min son och två tjejer) ;-) Annars....njaaaaa svk är svk.

Igår gjorde vi en massa ärenden, så Patriks ofriviliiga ledighet var inte helt förjäves. Viking blev chippad oxå med någon HEMSK spruta som snarare liknade en sked. Jag led. Med honom. :-( Men skönt att ha det gjort.
På på em var det körövning och våffla för Isac, jubasarsplanerande i timmetal för oss (jag vill byta liv med Isac). ;-)

Nähäpp tillbaka till livet, har endel att göra. :-)
Sköt om er och stressa inte sönder julen innan den ens har börjat.
KRAM

3 kommentarer:

gunilla-dahlen sa...

Hej.Ljuset i mitt liv. Härligt att du kämpar på med allt som en husmor gör. Snart kommer vi. Längtar. Kram Mamsen.

Fembarnsmamma och student sa...

Hej vännen! Man ska skriva en så BRA och troärdig förklaring som möjligt på ett ORD. Sen ska folk gissa bland för klaringarna. Så SNACKA skit gjorde jag INTE. Du kan va lugn. Det är min KÄRA svägerska Malin som syns på bilden. Hon bjer sig ner och tar upp nått på golvet :) Kram till er alla!!!!!!!!!!!!

Linda sa...

Ja, tänk om man hade lika lätt som barn att ta in ett nytt språk! Kan han mycket spanska nu Isak?! Adam läser engelska i skolan och kan mycket mer än jag kunde i den åldern. Fast sen har väl barn rätt mycket mer engelska omkring sig idag än vi hade när vi var små.

Åh, jag vill också vara i solen och värmen!! Är sååå less på det här gråa, ruggiga vädret. Visserligen har vi haft lite snö, men det blaskar ju bort snabbt och så blir det så där grått och mörkt igen.

Fast nu i helgen är det första advent. Det är mysigt! Får se om jag hinner adventspynta bara. Är ju fullt upp mest hela tiden.

Kram Linda