onsdag 14 november 2007

Backe upp, backe ner

Buenos dias! Eller ja det är visst eftermiddag snart, gosh va snabbt tiden går! Idag strålar solen från en klarblå himmel och termometern visar? Tja ca 27 grader skulle jag tro. Så inte ska jag sitta här och mögla utan ska faktiskt ut och SOLA en stund och simma om poolen inte är kall. Men nu har det varit så varmt även på kvällarna ett tag så den borde värmts upp. :-) Har varit två rundor på Isacs skola, första gången lämnade jag honom, andra gången lämnade jag hans gympapåse. Hallå man kan ju inte komma ihåg allt, har ju så mycket att täänka på just nu...hahaha. Viking var med på andra promenaden och det är ju en bit till skolan, hans nos är ju i backen hela tiden och han vill gärna plocka upp allt som går att plockas upp med munnen. På hemvägen ville han bara gå in överallt för att slippa gå mer. ;-) Nu är han trött och go.
Just det jag skulle be om ursäkt eller göra en bekännelse eller ja, både och. Skrev ju in mitt första inlägg att denna blogg inte skulle innehålla bebisbabbel, men jag får nog ödmjukt ta tillbaka detta löfte. ;-) Och att jag sa så beror ju bara på att jag är avundsjuk på mina goa vänner där hemma med sina goa bebisar. Och de har det så himla gott hela tiden. Gottegrisar! :-)
Så det kan ju hända att det blir lite bäbisbabbel här hädanefter ändå.....................
Nu orkar jag inte skriva mer, dessutom är jag hungrig. Kan dock inte rosta mig ett par mackor eftersom rosten är av den typen som slår ut elen i hela huset. :-S Det är dock bara att slå på säkringen igen, men orka springa fram tillbaka 10 ggr för två stackars rostmackor.

Skickar en stor dos sol till er, fast ni är nöjda med eran snö
*SOOOOOOOOOL*

3 kommentarer:

gunilla-dahlen sa...

Hej ljuset i mitt liv. Skicka gärna all sol som finns på denna jord.Vi ses snart. Kram morsan.

Anonym sa...

Hej Mia
Idag den 16/11 är det -4gr. o mulet
Slutet på nästa vecka har jag ny mailadress. em.be@telia.com
kram Martin

LaMia sa...

Åh fy låter inget vidare! Här är det varmt och gott, men lite molnigt idag. Skönt! :-)
Kram på er