måndag 12 november 2007

Måndag för alla

Hallå alla vänner! Jaha så var denna helgen till ända, vill ju lixom aldrig att de ska ta slut, bara umgås med familjen och ha de gott, så vill jag ju ha det alla dagar! :-) Men idag är det jobb och skola igen, jag ska oxå jobba, ska ut och "ragga sponsorer" kl 14 med min "arbetskamrat", jo jag är faktiskt projektanställd i 2 månader. :-) Men mitt öga är helt rött! Vet inte varför, har inte fått in nåt i det mig veterligen, men det kanske är nån äcklig kackerlacka eller annat småkryp som varit i ögat och hälsat på inatt. Ska se om jag kan gå ner och fixa sådana där droppar på apoteket, måste ju se representabel ut när jag ska ut och "sälja mig". De kan ju tro att jag är tokbakis, att jag har varit ute och söpit hela natten, hemska tanke! Särsklit då det är min son jag gör detta för, att hans och de övriga skolbarnens skolbasar skall bli lyckad. Vad gör man inte? Skönt att få det överstökat iaf, när den där julbasaren är över skall jag gå en säga nej-kurs och lära mig säga nej medans jag kan, för sen när man sagt JA till så är det liksom ännu svårare att sen säga NEJ! :-) Ni som känner mig vet att jag inte är den mest utåtriktade och "säljande" personlighet på denna jord. Tur att inte vår Herre har "armbågsmentalitet" som frälsnings och kärleksvillkor till människan.


Viking han roar sig med att tugga sönder en petflaska och matte ska snart roa sig med att damssuga. Hann faktiskt endel innan jag lämnade isac på skolan, det orsakade dock att vi fick halvspringa ner till skolan. Jag som kände mig så redig när vi var på skolan 25 min innan den började förra veckan flera dagar! Men det resulterade i att Isac ramlade och slog upp sitt knä å skolgården, och då fanns ju inte mamsen där att plåstra om, men en lärare gjorde det.

Helgen då? Med risk för att låta tjatig så var vi på Anfidelmar i lördags igen, viking sprang av sig på vår lilla stand här nere en timme innan.
Patrik och Isac försökte fiska krabbor utan större framgång, men kul hade de iaf. Jag låg som en strandad val och solade under tiden. Sen åkte vi hem och åt lasagne.
Igår åkte vi både till Ikea och Carrefour, men varken Ikea eller Carrefour behagade ha öppet för oss när vi hade kört så långt. Dålig stil. Hiperdino blev vår räddning. Patrik gjorde underbar potatisgratäng och kotlett som vi slängde i oss, ja tyvärr gjorde vi det eftersom vi åt kl 17.30 och skulle på möte i PDI kl 18. Kom ju 10 min för sent så klart. Tyckte folk ryggade undan lite när vi kom, kan det varit det där molnet av vitlök som omgav oss...;-) Vi fick nattvard iaf! Amen

En liten parantes är att vi annonserar ut lägenheten på blocket nu, den här uppe alltså och responsen är över förväntan! 7 svar på 1 dag. Så vill någon komma och hälsa på oss i nyår
så är det NU som gäller att bestämma sig. Vi kan få rejält betalt för den veckan men prioriterar självklart våra vänner. Slå sönder spargrisen, riv sönder madrassen och panta burkar, NU!
Även andra veckor i "vår" måste bokas snabbt om ni inte vill ligga på en madrass gratis inne hos oss då, det är alltid möjligt. :-)

Ha nu det så bra ni kan i snön, så ska jag försöka ha detsamma i solen. :-)
Saknar er alla ska ni veta!! KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAM6 kommentarer:

Zahra sa...

Fy vad äckligt brun du är! :) en parentes bara haha. Hur gick det med tiggandet?? Jag avundas dig inte det minsta. Jag som trodde ni skulle annonsera ut lägenehten för att ni ska flytta hem igen, men inte det nähä. Nänä stanna ni där nere och tänkt inte på oss i kalla norden. Glid i frid!
kram

Anonym sa...

Hej Mia
Hoppas att vi kan bo hos er så vi slipper bo på hotell.
kram Martin

gunilla-dahlen sa...

Hej.Besviken på att ni inte ska flytta hem igen. Glöm inte dina svenska vänner.Vad ska vi kalla er?spanjorer eller svenskar???? bläää.Kram morsan.

LaMia sa...

Ehh..vem har sagt att vi inte ska det?? Tror du har missat nåt..hehe Kalla oss svenjoner..;-) Nej vi är svenskar förstås!! Men mest av allt världsmedborgare.
Ses snart, då känns det bättre! :-)

gunilla-dahlen sa...

HEJ Ljuset i mitt liv. Tack för att du försöker trösta. Kram morsan. Vem är Zahra? Hälsa prins Isac från hans Mommo.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.