lördag 3 november 2007

Favorit i repris

Vi tyckte det var så roligt förra lördan (eller var det söndan?) att vi körde en repris idag. Vi var alltså i parken på förmiddagen för att trötta ut hunden, och det lyckades bra! Sen åkte vi hem och barnen fick i sig lunch. Sen åkte vi till den underbara stranden Anfi och bara solade och badade i flera timmar!! Minst fem grader varmare där och ingen vind knappt. Kan ju tilläggas att vädret har varit SÅDÄR i en vecka nu, blåsigt värre och inte vidare varmt heller. Men som sagt, det räcker med att förflytta sig några mil åt sydöst så är värmen ett faktum. Dessutom är det mycket lyxigare och frächare åt det hållet på nåt sätt.
Kanske det syns att jag bor utomlands nu? Tycker det började blekna ganska rejält. ;-) Skinnet.
Nu nannar vovven gott här brevid mig, de andra pojkarna sitter i tvåsitssoffan och tittar på House. Nu är det becksvart ute, blir mörkt ungfär nu då, dvs vid 19-tiden.
Vi har för örigt bytt roller här hemma lite nu (nej inga kinky rollspel el shit) utan det jag syftar på är att Patrik nu inte kan tänka sig att bo i sverige igen, medans jag nästan kan vänja mig mid tanken?! Det är varken vädret, radiotjänst eller försäkringskassan jag saknar, förstår att ni trodde det kära vänner men det är faktiskt er. Och församlingen....åh församlingen!!! Käre Jesus låt mig stå ut i detta förtappade land, vars enda anlighet består i kanelbullar och läsarsånger...allt sittandes på rumpmördande träbänkar..
Tills dess: Låt åtminstånde sändningarna från Livets ord (God bless them) fungera som de ska.
Amen

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Mia
Har just kommit hem från en bra helg på Dalvik. I kväll är det "bara" +4,5 grader ute.
Igår var vi och tände ett ljus på er föräldrars grav.
Ha det bra där nere.
Kram från M o G

gunilla-dahlen sa...

Hej Ljuset i mitt liv Tur att jag har dig även om det är långt avstånd så finns du alltid i mitt hjärta. Stort tack för dina goda råd och för att du ber för oss. Kram Mamsen hälsa Isac och Patrik.