tisdag 30 oktober 2007

Tisdag är en bra dag!

Såja Maria, nu har du kommit ifatt så nu kan jag skriva...;-) Det är du som är datanörd. hehe
Nä jag har inte orkat skriva på några dagar, har haft så mycket att göra ändå och på helgerna ill man ju inte häcka vid datorn! Då är det familjetid, man ska vara aktiv och social och alldeles underbar! Och det är ju härligt...:-)

Nu ska vi se om jag kan pula in några bilder från Anfi beach där vi var i söndags, Isacs tyska kompis Pascal var med oxå. I söndags var vi oxå på möte, men det var rejäl PRO-vaning på det.

Men för att ha en viss ordning på denna blogg kan jag ju sätta in lördagens bilder från parken här i San agustin, vi brukar vara där med viking och de barn som vill med på lördagarna. De håller på att rusta upp den, så det ska väl bli nån form av "Folkets park". Som den en gång var.

Viking hittade en "perropolare":
Leken gick mest till såhär, Viking hoppade, den svarta "värjde sig" :-)

Men de sprang runt runt runt oxå, och lite hoppade den svarta "gamla"


Har barnen roligt så har vi roligt, så är det ju. Och i detta fallet var barnen hundar, så söta!De busade runt i säkert två timmar, gissa om lillkillen var trött sen!! Det var inget vidare väder sen på em på lördan, så vi var hemma och tog det lungt, lagade mat och såg på film.

Men på söndagen var vi alltså på Anfi ett par timmar efter internetmötet. En fin strand ca 10 min med bil härifrån. Vår favvostrand faktiskt. :-) Du vet Maria. Bilden är tagen uppifrån, en sk "flygbild" fast utan flyg men med hiss. Ska ta fler bilder på själva stranden en annan dag, ska även till Amadores stranden när vi hinner och kan, den ska ju vara fin, ja tom finare enligt en källa som alltid anser det som jag inte säger vara finare. Säger jag: åh BÄ är ju fin! Hmm mjjo svarar hon då, men BU är myyycket finare! Låt se om hon har rätt. Här är iaf bilden. Skulle ju visa mer och prata mindre, lyckas visst sådär med det.

Från det ena till det tredje. När jag och Patrik skulle fixa oss en nattamacka häromkvällen höre jag ett skrik från köket, eller mer ett: Oaaa!! Fyndet patrik hade gjort var ett älskade par i form av arten kackelackor. De hade bestämt sig för att föröka sig vid brödrosten. Men deras lycka blev kortvarig, en sadist som inte klarade av att se kärlek mördade dem med en toffel. Sen slängdes de i toaletten och spolades ner. Var det en värdig begravning? döm själva! Lite kul, de satt ihop som hundar gör, men det var inte lika sött. :-)

Idag händer detta: Ska ut i verkligheten, Isac ska på kör i sv kyrkan, vi kommer sen intaga en middag, ta en siesta, sen är det "hela kyrkan sjunger" i Playa del inglés kl 20. Ha en fin dag allihopa! Lev den som om den vore den sista. Kram
5 kommentarer:

susanne sa...

Hej!! *vinkar hysteriskt*

Ni ser ut att ha haft en mycket trevlig helg. Bara så du vet så läser jag ju här med så nu måste du uppdatera dubbelt så mycket. Känner du pressen *s* ;-)
Många kramar

gunilla-dahlen. sa...

Hej,Gumman,härliga bilder.Patrik ser välmående ut, prins Isac lika söt som vanligt.Hundarna har nog kul.Stranden ser härlig ut.Längtar dit. Kramar morsan.

Felicidad-es sa...

Hej Maria. Idag har vi varit inne på din blog. Det v ar trevligt. Mamma och Anna är hos oss en stund.
Vi har¨skickat mail men inte hört något. Kram
Birgitta och Calle

Felicidad-es sa...

min mail carl-axel.jonsson@jonkoping.se

Linda sa...

Hej hej! Kan tänka mig att hundarna hade det skoj och att er vovve var helt slut efteråt!

Kackerlackor... usch då! De klarar man sig utan. Men ja, de båda lär inte bli fler kackerlackor iallafall! ;-)