lördag 20 oktober 2007

Lördag med sol och poolHola hola!


Härlig dag igen igen, solen strålar från en klarblå himmel, termometern visar 27 grader.


Vi var i parken med Viking och barnen (Isac och Ebba) innan, mysigt! Synd bara
att hunden är så tråååkig, han bara gruffar och skäller (men svansen viftandes dock) på nya människor, i synnerhet BARN. Hur ska man lära honom att sluta med det? Jag försöker med allt, ignorera och prata med dem vi träffar och va avslappnad, säga fy och nej och sådär gör du inte, har tom försökt få "offren" att ge Viking godis så han får förtroende för dem, men icke!


HOPPAS det går över för en sån hund kan man ju inte ha bland barn. Inte så att det är nån livsfarlig Pittbull, men små hundar kan ju de med, och TÄNDER det har han! Mot mig och familjen är han ju underbar, även om han nafsar lite ibland, men han är ju världens keligaste. Om nån hundexpert av en händelse läser detta: Hjälp! :-)

Isac är med Ebba på stranden nu, de kände väl att de ville återgälda oss efter parken..hehe
Vi ska dricka kaffe och äta miniglass nu. Har precis ätit lunch, tomatsoppa..hehe, jamen det är faktiskt en väldigt BRA och GOD lunch på alla sätt.
Ska ut till poolen sen och slöa...inte helt fel en lördageftermiddag. Läsa en bra bok, simma, sola.
Ses ikväll igen, då ska jag va lite mer djup. Blir det på kvällen. ;-)
Kram på er alla!


2 kommentarer:

Linda sa...

Vilket härligt foto!! Vill också ha sol och värme!! Här är mest grått och trist... eller ja, lite färg på träden fortfarande, alltid något! ;-)

Hoppas ni får ordning på Viking och att han slutar naffsa. Men det löser sig säkert med tiden och när han blir lite äldre. Håller iallafall tummarna för det!

gunilla-dahlen sa...

Hej.Gumman,min förstfödda tjej.Saknar dig oändligt mycket.Det ska visst till att ni flyttar till världens ände innan man förstår hur stor saknaden verkligen är. Kramar. Din mamma som är så ung i sinnet