onsdag 24 oktober 2007

Men Maria då...

Jag skriver ju i min blogg oftare än vad du gör nu för tiden. Ja i din då. ;-) Men du har väl fullt upp med dina 7 barn och din man. Höll jag på att säga. hehe. Puss på dig gumman! Herren ger dig styrka, var så säker!! Patrik har fått in massa jobb nu, just när han började oroa sig. Men då bara ramlade det ner 4-5 jobb in från himlen. Tack Jesus! :-) Ja Han har omsorg om oss, ha inga bekymmer för morgondagen! Ni okristna tycker nu att jag är helt ute och svävar (har jag tagit nåt eller??) Nej jag har fått något. Frälsningen.

Idag har det varit en helt vanlig hemmafrudag hittils. Gick upp vid 7, skuttade inte direkt av glädje över detta men vad gör man när hunden nafsar och pussar halvt ihjäl en? Bara att masa sig upp. Han gjorde allt, jag försökte somna om tíll 7.30 iaf men icke. Viking ville INTE somna om och Isac ville absolut inte att varken han eller jag skulle få mer sömn idag. Han hade massa att berätta pöjken. Snacka om tänkare, precis som mamsen. Idag ska han leka hos en oerhört söt tjejkompis som heter Joceline. Han var eld och lågor över detta och sa: Mamma du får inte komma till skolan för då måste du ändå åka hem igen, jag ska ju till Joceline!! Men vi kommer nog titta till honom ändå. Hon ska nämligen leka här imon så då är det bra att veta var hon bor.

IGÅR skrev jag ett långt inlägg, men sen skulle jag sätta in en bild och allt sket sig lixom. Men jag försöker på nytt idag, skam den som ger sig.

Igår var jag och hämtade mitt social seguridad-papper. Jippi nu kan jag jobba här! Eller inte.
Sen åkte vi och hämtade Viking, han skulle få sin RABIESspruta, så det bar av till San Fernando och den snälla lilla gubben där. Det gick absolut inte lika bra som förra gången, ty denna spruta gjorde visst betydligt mer ONT så viking bet efter snälla stackars veterinärgubben. Och pep. Jag fick hålla hans huvud hårt, sen gick det. Han kommer nog vara lite mer tveksam nästa g¨ång vi går in i den där skrämmande lokalen, inte skutta in som innan. Men godis fick han.


Åkte hem efteråt, ashungriga, åt en snabb lunch och sen ner till skolan, lämnade isac på kören. Efter kören middag och kort siesta. På kvällen bar det iväg till Playa del Inglés, vi skulle på sångkväll i Templo Eucumenico kl 20.00, men hittade väl dit vid 20.20. Crap vi kanske missade pärleporten tänkte jag, men nejdå, den kom senare. Trevlig kväll och endel fina sånger trots medelålder 100+. Ett och annat barn faktiskt i föräldrars knä. Bra präst, han tyckte Isac hade frän frisyr, jag sa: detsamma trots att han hade flint. ;-)


Surrealistisk känsla när disko och salsa dunkade ur stora högtalare utanför kyrkan. Folk vinglade runt och gapade. Tack för att jag slipper det livet sa jag till Gud.

Åt en massa rostemackor när vi kom hem (vem orkar laga mat 22.00?) Sen somnade Isac gott.

Idag vet jag inte vad som händer förutom att jag ska "jobba" vid 19 ikväll. Hon som jag ska "jobba" med tyckte det var helt oförståeligt att jag bara skulle va HEMMA till juni nästa år och inte JOBBA för hunden går ju att ta med överallt och du måste ju skaffa nätverk och vänneroch det är ju för din skull osv. Jag såg en stämpel i hennes svettiga panna, det stod: Avundsjuk! Varför ska vissa människor lixom tvinga på andra sina åsikter och tro att man inte kan va lycklig om man inte lever/gör/tänker precis som de? Löjligt. Precis som man ligger och solar och lapar drinkar hela dagarna. haha. Byt med mig en dag så kan vi snacka sen. Kanske skulle börja jobba, då kanske jag får semester. ;-) MEN jag trivs hemma! Utan bäbis. Behöver ingen ursäkt.

Jag har ju en bäbis förresten, en hundbäbis visserligen, men han är 10 ggr mer krävande än vad min lilla ängel (då) Isac var. Kanske skulle skaffat en bäbis istället för en krävande valp?

Nej om ni nu ska tro på att jag har så mycket att göra som jag påstår, kan jag ju inte skriva mer.
Ska sätta igång med lunchen nu, det blir nog baconsås med gorgonzolaost och nån pasta.


Gud välsigne er alla, take it or leave it.

Ja det är soligt och varmt idag med, men mer behagligt och ingen sandstorm som det hotades om. :-) Ska faktiskt ut och simma 20 varv sen eller nåt och torka i solen några min.


3 kommentarer:

gunilla-dahlen sa...

Hej Gumman.Härlig bild på min prins Isac,Badpojke brun som en pepparkaka.Vi kommer snart. Kram momo.

Linda sa...

Åh, nu har du kommit igång ordentligt med bloggandet! Skoj! ;-) Vilken fin bild på Isac. Hur söt som helst med sin härliga solbränna. Han får gärna dela med sig lite av den till mig! :-D

kram Linda

Fembarnsmamma och student sa...

Hej vännen! Förtår att du skanar KYRKAN och dina VÄNNER ;) Vi saknar er!!!!!!!!!!!!!

Ha en härlig helg!

Kram / MAria