tisdag 12 januari 2010

GRATTIS ISAC 10 ÅR!!God morgon!


Ja idag blev det en tidig morgon. Sonen fyller 10 år (?!) och jag gick upp 6.50 och gräddade pannkakor till honom. Det dukade vi sen på en bricka tillsammans med glass, sylt och ett ljus sen tågade vi in (jag, patrik och Bamse) och sjöng. Bamse sjöng dock inte så högt. En vääldigt trött kille masade sig upp i sängen och öppnade glatt paketet som innehöll Fingerboards med små små hjul och andra grejer som man kan bygga ihop dem själv med. Precis vad han önskade sig, så han blev glad!

Nu har jag jättedisken ARNE som väntar, sen dusch (känner mig halvfräsch just nu) ;) Försöker tvätta håret varannan dag nu för tiden då det är bättre för håret (dessutom sparar man pengar). Sen blir det storstäd inför kalas och grejer, idag med morfar, mormor och Martin (mormors sambo). När Isac kommer hem ska han och jag baka tårta! Haha minns min förra (och kanske enda) gång jag bakade tårta. Fick springa till konsum två gånger för att jag tyckte banangojjan blev så brun och sen var det nåt med grädden, den var gammal eller nåt. Känslig med sånt är jag. ;) Hoppas jag slipper springa idag. Iallafall så gick det åt tre omgångar tårtbottnar till baket.

Vill bara förtydliga med mitt förra inlägg att jag inte menade att såra någon eller göra nån upprörd. Jag har ju själv "hängt" på facebook, man vill ju vara med i "gemenskapen" och den finns tydligen där nu för tiden. Fast den sortens gemenskap kan jag nog vara utan. För mig är det riktiga relationer som gäller, face to face. Visst kan man snacka på MSN då och då, men allt med måtta. Det jag skrev kan ju säkert tas personligt av många, men jag menar inte att hoppa på någon och få dem känna sig dåliga. En del älskar ju facebook och skulle inte kunna tänka sig att leva utan, och då respekterar jag det. Andra är med för att hålla kontakten med sin släkt och sina vänner som de kanske har på långt avstånd eller av andra anledningar inte kan träffa, och där är ju FB en tillgång!

Ska sätta in en fin bild på sonen här sen sitter och äter pannkakor i sängen!
Ha en underbar dag i den vita världen! Så vackert!

Kram/Mia

4 kommentarer:

Anna sa...

Grattis Isac! Låter som om han haft en kanon födelsedag, vill oxå ha pannkakor med glass på min födelsedag ;) Blev tårtan bra???
Kramar/ Anno and the kids

Linda sa...

Stort grattis i efterskott till Isac!! Stora killen ju! Vore kul att försöka ses någon dag (när vi orkar vill säga, har känt mig lite halvdöd efter sista behandlingen och operationen).

kram Linda

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

Hej! Vad kul att du bloggar och 2 ggr med :) Alltid roligt att läsa vad ni gör Ännu hellre ses :) Snart börjar jag JOBBA MINDRE!! *wwii* Hur gick skolstart?? Kram maria

www.jasmin.net sa...

Grattis Isac 10 år kram Mormor