måndag 10 mars 2008

Småtråkigt

Hej! Ja måndag idag ja, och sonen är fortfarande sjuk så han är hemma från skolan idag. Febern är inte så hög, ligger mellan 38-38.3 sen i lördags, men han vill knappt äta nåt och kräktes i lördags, sen har han mest spottat...;-) Fräscht va? Att skriva om i en blogg menar jag. Så dagen idag blir förmodligen relativt lugn och nätintill lamslagen. ;-) Isac ligger mest i soffan och beordrar mig att ge honom det och göra det så det är ju tur att jag är hemma. :-) Han har som sagt varit sjuk hela helgen så igår blev det inte ens kyrkan på förmiddagen. Men uppe vid 8 var vi ändå som vanligt. Patrik och Isac åkte iväg och tvättade bilen och handlade så Isac fick lite syre i lungorna. Jag fick slöa lite hemma och det var SKÖNT! Sov dåligt på natten till söndan eftersom patrik kom hem vid 1.30. Och innan dess kunde inte jag lägga mig..SÅ ovan vid att han inte är vid min sida! :-) Sen hade vi en härligt slö söndag hemma, hyrde Evan den allsmäktige och tänkte va bra, den gillar nog Isac oxå och märkte sen till vår glädje att man kunde se den på svenska. Men hur länge tyckte han det var kul? I ca 3 minuter, sen gick han inte till sitt rum och tittade på CN. ;-) Men jag och Patrik satt iaf och småskrattade åt den lite söta men kanske inte varken realistiska eller meningsfulla filmen. Gud kommer aldrig mer sända en syndaflod för Jesus har ju tagit straffet på sig och dött för våra synder. AMEN!!

Sitter och klurar på vad vi skall hitta på i påsk, vi tycker att vi behöver komma iväg och bara ägna tid åt varandra och kanske fly det hysteriska "vi skall fira påsk med hela släkten och vänner-köret" det blir inget av det till slut ändå. Och minst lika dyrt blir det garanterat!! ;-) Så förslagen hittils är väl Stockholms eller Göteborgshelg, Kryssning eller Danmark. Detta gärna kombinerat med någon typ av kristen konferens om det är möjligt, eller iaf ett passionsdrama. Sen ska detta då inte kosta en halv förmögenhet då vi inte är varken halvt eller helt förmögna. Så nu ska jag fortsätta leta! ha en kanondag!
KRAM

3 kommentarer:

Fembarnsmamma och student sa...

JASSÅ! Ni vill inte komma till oss i påsk *snyftar högt*

Fembarnsmamma och student sa...

Jag syftade INTE på er!!! hehe, men det hoppas jag du vet!?!?? När handlade ni senast innan er TV?! JAG SYFTADE PÅ ATT MÅNGA SOM BLOGGAR SKRIVER OM VAD DE KÖPER. Jag säger inte att de inte ska handla. Har man pengar och tycker det är kul så,,, Och du skriver ALDRIG om shoppingsaker på din blog utan om andra "djupheter" som är viktiga. Kram och kram till "sjuklingen" med. Och påsk??? ;)

www.jasmin.net sa...

Vart ni än ställer färden så önskar vi er en trevlig Påskresa. kram G o M och dom övriga.