måndag 31 mars 2008

Helgen, Thailand mm

Hallå dagboken! (eller är veckoboken eller månadsboken ett mer passande namn kanske?)Helgen har varit OK men ganska tråkig, gubben har knegat igen och jag vill ju vara med honom! Men jag och lilleman har klarat oss bra. Gick på stan en runda i lördags med Josef och Maria, betlehem har verkligen blivit modernt!! Liknar staden Jönköping oxå, och ja det var det nog oxå. ;-) Isac var dock trotsig så det blev en kort shoppingrunda. Isac är inte den ultimata shoppingkamraten direkt. Igår var det kyrkan som vanligt, kören Instrument of Praise var där och sjöng och de var ju bra, men de lovsånger de sjöng var typ ingen som kunde. Men det var ju givetvis härligt ändå! Efter mötet åkte vi upp och käkade på ikea, blev så knasigt i lördags när jag väntade med att äta hela dagen för att vi som familj skulle äta middag på em, då hade patrik redan ätit sa han kl 15. ;-) Men han åt snällt av min pasta med bacon och ädelostsås iaf. Igår åt jag iaf en kalasgod grekisk sallad på ikea! Sen var vi på en lite mer lyckad men dock nästan lika kort shoppingrunda som föregående dag. Jag och shopping går visst inte ihop längre heller. Gillar det helt enkelt inte.

Nu sitter jag här och väntar på att gubben ska ringa, vi skall ner till banken och fixa ett ärende där. Alla sysslor är gjorda.

Vi har bokat en resa till svenskarnas "nya" favoritresemål Thailand, det fanns några få platser kvar i FEBRUARI nästa år. Så vi knep den sista platsen på ett lite mindre svindyrt hotell. 370000 lappar får vi betala för ett tvåstjärnigt hotell! Och få inte för dig att men hallå man ska boka REGULJÄRT och sen ta hotell, nej det blir varken billigare eller häftigare. Det var vår urspungliga plan, men vi konverterade till chartern efter insikten att det faktiskt blir både billigare och bekvämare med charter. Bara det att jämföra 10 timmars flygtid med 22 gör ju beslutet lätt!
Vi åker den 14 feb-3 mars alltså tre veckor! LÄNGTAN!

Näpp nu ska jag ta en promenad i solen!
KRAAAAAAAAAAAAAAAAM

3 kommentarer:

Fembarnsmamma och student sa...

Hej! Låter härlig med Thailand... men jag längtar till Cypern eller Grekland just nu men får vara nöjd med vårsolen i Sverige. Tack för sällskapet i lördags. Kram / Maria

Linda sa...

Hihi, min son är nog ungefär likvärdig shoppingkamrat som med din kan jag tänka mig. Han tycker det är jättetrist att gå med mig i affärer. Fast nu slipper han. Det är ju urtrist att handla kläder till sig själv nu när man vet att dessa kläder bara är lagom en kort period. Så det kan kvitta.

Skoj att ni fått tag på en resa till Thailand nu! Skönt att slippa Sverige i kalla februari.

Men så skönt det har varit ute idag! Äntligen börjar man känna av den riktiga vårvärmen (tills någon olyckskorp kom och kraxade om att det kanske skulle bli snö igen redan till helgen *suck*).

kram Linda

www,jasmin.net sa...

Hej! Låter härligt men jag längtar mer till Gran Canaria,vi får väl glädja oss för våren i Sverige/tack för att vi fick träffas idag och äta god mat/ kram G o M.