onsdag 19 mars 2008

Update?!

Ja så var det väl dags för en uppdatering, annars kan jag lika väl lägga ner mitt bloggande eller? ;-) Dagen idag började klockan 7 som vanligt med uppstigning, frukost till sonen och skicka iväg honom till skolan. Sen en LÅNG promenad med timmy, han älskar snö så han skuttade glatt på! Sen satte jag mig och kollade lite mail och så. Därpå den dagliga städningen av hemmet med disk, dammsugning, dammning och vattning av blommor men idag oxå med en bonus: golvtork! Puh det är ju som ett träningspass med moppning! :-) Så där får man ju två flugor i en smäll.

Helgen tillbringade jag och Isac i varandras sällskap då pappan hellre arbetade (och tjänade pengar) så det gjorde inte så mycket. ;-) Behövs ju endel av den varan då jag inte har ett avlönat arbete och både Polen och Thailandsresa väntar! Thailand är dock inte bokat än men kommer förmodligen bokas idag då resorna bara ser ut att bli dyrarae och dyrare, och då skall vi ändå bara ha flyg! De "billiga" resorna försvinner i rasande fart (jag vet, har kollar varenda resesajt konternueligt den senaste veckan.)
Lördagen spenderade vi på lekhuset Monkeytown, Isac apade sig med sin kompis William som var med. Jag iaktog de små aporna och försedde de med bananer (och annan fika)
Söndagen var vi på Gudstjänst så klart och sen Ikea så klart. TACK mamma oh martin för att ni räddade oss ur vår lilla knipa orsakad av TVÅ strejkande kort. Ett bankkort och ett busskort.

Nu ska jag fortsätta söka jobb sen när sonen kommer hem skall jag klippa honom! :-0 Hoppas det ser vettigt ut. ;-) Sen ska vi iväg till en kompis, jag ska väl baka nåt till fikat. Sen hem och laga middag i ultraspeed, Isac ska på Happy kl 17.30!

Det var allt för idag, hinner inte mer.

Ta hand om er!
Kram

2 kommentarer:

Linda sa...

Härligt det låter med en Thailand-resa att se fram emot! :-)

Hoppas allt är bra med er!

kram Linda

www.jasmin.net sa...

Hola, vi ses på Påskafton,ha det så bra, kram G o M och dom övriga.