fredag 4 april 2008

Fantastisk fredag! (oh yes Ronny, livet är fantastiskt)

Och jag har en helg med min man att se fram emot! Han har jobbat varenda himla helg i flera månaders tid undantaget påsken, så nu får det va nog med arbestknarkandet!

Jag vill tacka susanne för att jag fick följa med till Ullared som du lovade, Tack Susanne...;-) Köp en komihågtavla är du gullig. Eller var det avsiktligt? *gråter*
Jaja nu har jag snart egen bil, har nämligen fått mitt lämp nu så det är bara att börja övningsköra! Skylten sitter klistrad på kylskåpet. Råpluggar nu på det nya program jag har köpt, Bonniers Trafikskola, grrreat!! Snart har jag den där lappen i min hand och då kan jag åka jorden runt om jag vill i en golf...;-)

Överskriften idag vill jag alltså tillägna min kära bror Ronny som tycker allt är fantastiskt, otroligt och alldeles alldeles underbart! Ossj devon tjavon! Saknar dig så du vet, så nu kommer vi snart och hälsar på. (Inte för att du läser min blogg).

Helgen ser ut att gå i nyttogörandets och socialitetens tecken (heter det så). Vi skall flytta möbler hit och dit och mölera nytt i Isacs rum. Vi skall hjälpa morsan att välja färg. Vi skall gå på bomässan och stanna länge vid fotomässans monter och beundra Marias verk. Vi skall gå på Lördag live i pingst (jag och syrran) Och allt detta skall alltså göras i morgon lördag. Tur att man inte är tidsoptimist! :-)

Idag vaknade jag med ett ryck kl 7.55, MAMMA KLOCKAN ÄR FEM I ÅTTA! Hann Isac till skolan? Givetvis! Tack och lov för risifrutti och att han är nyklippt i snaggstil.

Det var längesen jag satte in nån bild, ska se om jag hittar nåt kul, annars slutar jag nu. Over and out!
Ha en kanonhelg alla! Kramelikram

Sommarbild på vår stuga

5 kommentarer:

Josefina sa...

hej!Ja hon berättade att hon hade gjort det:) Vad kul. Jag har precis fått tag på en kompis som skulle hänge med. Men det var verkligen snällt att tänka på mig:) Ha det bra!

Linda sa...

Lycka till med övningskörningen! Då ska man se upp på vägarna nu då! ;-)

Vad mysigt det ser ut vid er stuga!

Önskar er en trevlig helg!

kram Linda

Cheyenne sa...

Hej på dig!

Låter som en stressig, men rolig lördag ni har framför er! Sen när du fått ditt körkort så är det ju bara att ta Golfen hit ju :) Eller övningskör hit, vetja!

Kram "Cheyenne" med E & I

www.jasmin.net sa...

Fin bild på stugan, längtar till Sommaren// Vi ses snart, kramizzar G o M och dom övriga.

susanne sa...

Du får åka med nästa gång till ullared, bestämdes på torsdagkväll att jag skulle hänga med så helt ärligt så jag tänkte jag faktiskt inte på nån annan än mig själv som den stora egoist jag är. Annars kan jag ju tipsa om att vår vän M vill åka dit.

Lycka till med körkortet nu