torsdag 24 april 2008

Freeedag!

Hej svejs dagboken! Eller typ...Solen skiner och livet leker! :-) Skall ut idag som vanligt och vistas i solen, man får passa på medans den har vett att visa sig! I helgen verkar det bli ganska späckat med aktiviteter, UNG KRAFT i huskvarna som jag kanske skall gå på, vill dock ha sällskap av någon. ;-) Sven Ingvars spelar ju inte så min man är nog utesluten...Sen är det någon slags dansfest i jönköping, jag gillar ju dans och Isac vill kanske börja dansa..:-S Så det kanske kan vara nåt att kolla in åtminståne! I em blir det Veckans höjdpunkt för svennsons: VECKOHANDLING! Nu har vi en såndär beepmojäng så det går både snabbare och smidigare, om man bortser från förra veckans handling då vi fick en sån där kontroll. (vad 17 den nu heter). På söndag har vi eg körresa med den kör jag är med i. Pingstkyrkans. Men jag känner att jag inte vill gå upp kl 4 för att sedan åka buss halva dan och missa dyrbar kvalitetstid med min lilla familj. Mannen har jobbat varenda helg den senaste tiden och nästa helg ska jag och Isac på familjeläger i bunn.

Igår var vi på skolgårdsfest, och tack vare det underbara vädret var det faktiskt riktigt kul! Isac köpte lotter och spelade spel för detta årets veckopengar typ.
Jag har nog fått fnatt...vill ha tillbaka vår gamla husvagn som Patrik så omsorgsfullt och tålmodigt totalrenoverade för typ 5 år sen...:-( camping verkar vara det man har råd att göra på semestern och det är ju MYSIGT! Om det inte spöregnar hela sommaren vill säga. :-) Men det kan ju bara bli bättre än föregående år!

Äh som ni ser har jag inget glamoröst eller kul att skriva om så nu slutar jag.

Ha en underbar helg!
Blessings

3 kommentarer:

www.jasmin.net sa...

Hola min Mia! Alltid kul att läsa din blogg, det vet du..:)vi ses i Parken( livat värre ) kram G o M.

Fembarnsmamma och student sa...

Hej vänne! Synd ni inte kom iväg på ung kraft. Vill du/ni göra något ikväll kll 18, kan ni lyssna på min gospelkör Livslust. Vi har konsert kl 18 i Hovslättsmissonskyrka.
Många fina låtar bl a från Oslo Gospel Choir. Du har ju inte lyssnat på mig nån gång?? VÄLKOMNA!!! Ha en BRA SÄNDAG !!! Kram / MAria

Fembarnsmamma och student sa...

Nu kan du rösta 5 dagar i sträck ;) Du gillar ju sånt! hehe http://sicastyle.blogg.se/1209367666_tvling_vem_tar_en_pla.html
Vem är Finch???