lördag 12 april 2008

Profan musik på lokal

Patrik borrar så det låter något så kopiöst så här sitter jag med hörlurar och lyssnar på Eddie Vedder-Socity igen...Yes vilen skön låt! En annan skön och nostalgiladdad låt är Kärlekens tunga med ELDKVARN och de kommer hit den 18 april. Då blir man helt tvungen att frångå sina principer och gå ut på lokal. Men ingen tvingar ju i mig sprit tack och lov. :-) Rockgarden that is. Gissa vem som kommer stå längst fram och skråla? Hoppas få med mina vänner M och S.

Här har ni den:

Lyssna och njut!
En av de bästa låtarna någonsin!

Idag har vi annars varit på ikea och köpt grejer till isacs rum, bla konsollen som Patrik sätter upp nu till Isacs tv. Kuddfodral till jättekuddarna och en hylla till dvd och tv-spel under tv:n. Allt för att skapa fri yta i detta minimala rum.
Åkte hem, lagade mat och sen har jag försökt installera en grej på isacs dator (ett trådlöst usb-grejs) med hittils ej uppnådd framgång. Men datan är ju 100 år gammal så det fanns inte ens servicepack 2 på den. Men tro för den delen inte att vi är otacksamma pappsen, åh nej vi äro så tacksamma! För träningsmaskinen med fast den stå ganska still och dammig där inne...Men imorgon så! :-)

Ikväll blir det myskväll, måste passa på att krama på killarna nu, Patrik jobbar nästa helg igen!! :-( Menmen det är värt det.

3 kommentarer:

www,jasmin.net sa...

Låter fantastikt bra det hela, fortsätt såå för då kommer ni att nå framgång./kram Morsan o Martin och dom övriga.

susanne sa...

Vännen S tänker följa med dig :-) fast jag lämnar träskorna hemma ;-)

Fembarnsmamma och student sa...

Hej! Vill du rösta på min blogg? Gå hit: http://sicastyle.blogg.se/1208168652_tvling_mot_rets_blogg.html Keffe idag? el morn?? Kram / Maria