fredag 12 februari 2010

Det är roligt

När folk uppdaterar sina bloggar ofta tycker jag. Därför ska jag försöka göra det själv! :) Idag är det annars plugg som gäller, jobbar med en inlämningsuppgift om kvinnans roll (i kristendomen och annars) genom tiderna, mycket intressant men det svåra är att sammanfatta. Jag tycker som vanligt nästan ALLT behöver komma med!

Igår var det underbar sol som jag passade på att fånga några strålar av på lunchpromenaden med Bamze. Jag kände nästan att den värmde sådär vårgott, snart så ser man 15-20 grader på väderkartan, jublar och springer ut! Idag är det dock kallt och isande vind. I morgon har jag i princip lovat Isac att åka skidor i mullsjö, men det beror förstås på hur kallt det är. Ett krav för att kunna åka skidor sen på lägret är nämligen att de har erfarenhet samt egen utrustning. Så isf blir det till att köpa begagnade skidor med. Någon som kanske har några typ 130 cm eller vad det ska va med pjäxor i typ stl 36-38? Har då inte resurser till att lägga en halv förmogenhet på den senaste modellen carvingskidor eller vad det kallas! ;)

Tror ni inte hunden börjar gnöla nu igen? Jo då det gör han. Bara att gå ut! Nu så fick man en uppfriskande promenad! Det regnade (?!) eller nåt rakt i ansiktet och blåste friskt! :) Men Bamze hade ju faktiskt inte vart ute sen i morse vid 8-tiden, tiden går fort när man har roligt! :P

Vill gratta min halvsyster ANNA som fyller 20 år idag! Välkommen till vuxenvärlden! Nu är det roliga slut och ett liv med ansvar, räkningar och jobb 7-4 vaaarje dag väntar! Muhahaha :P Närå lilla syrran det är såå roligt så att vara vuxen, nu får du ju gå till systemet! Men det har du inget intresse av säger du, smart syrra jag har! :) Nu har jag nog tyvärr ingen fin bild att sätta in på dig, men får fixa en senare. KRAAAM på din födelsedag!

2 kommentarer:

susanne sa...

Vi har skidor och pjäxor i ungefär den storleken tror jag.

gunillas blogg sa...

Tack för att ni kom och grattade din lillasyster Anna! Kram