måndag 22 februari 2010

INSNÖAD (men ut ska man ändå)Det är svårt att tro, men detta är våran balkong. Och nu är det ännu mera snö, upp över halva fönstrena snart så man inte ser ut.

Var ute med hunden nyss, fick vanka fram och tillbaka på parkeringar och bilar med blinkade ljus och barn kom och "störde" så hunden blev nervös. Frös kinderna av mig pga hans drygande innan han gjorde nummer två. Man kommer ingenstans, snö överallt!!
Visst att snö är roligt och fint, men någon måtta får det väl vara? :) Nu kan man ju ändå inte vara ute i den och leka, man begravs ju levande! Jag får ärligt talat klaoustrofobi av all snö, känner mig instängd!

Jag har fått nog nu, jag emigrerar!! :) Begriper inte varför vi flyttade tillbaka hit till denna Gudsförjätna sibiriska ishåla?!

2 kommentarer:

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

Hej! Ja snö är det gott om :) Adam vill gärna leka med Isak i dag. Om ni inte har något planerat? Han är hemma vid 16 tiden. Kram

Mia sa...

Det går fint, jag är ensam hemma med dem ikväll isf för Patrik ska på Alfakurs! :) Skicka hit snyggingen! (Adam) :P Efter 16.30, då är Isac hemma.