tisdag 9 februari 2010

Sommargardiner

Har jag satt upp nu. Tänkte jag kunde lura fram sommaren i förtid, börjar minst sagt tröttna på snön nu. Det innebär inte att jag aldrig är ute i snön. Det innebär inte heller att jag inte tycker den är vacker att se på, eller rolig att leka i. Utan jag är bara trött på att bylsa på mig 5 kg kläder varenda gång jag ska ut med hunden, gå till affären eller nåt annat. En vinter lyckades jag nämligen förfrysa mina ben, så de måste nu täckas med diverse kläder (även ibland sommartid då andra struttar runt i kortkort). Börjar känna en viss "hemlängtan" till Gran Canaria. Bästa klimatet i världen har de där, och det ligger nåt i det. Inte för kallt, inte för varmt. En sista minuten känns helt plötsligt som ett självklart infall, om det då inte vore för de löjligt höga sportlovspriserna. De andra i detta avlånga land har nämligen fått för sig att ha sportlov andra veckor än när det ska vara, och det är vecka 7! :)

Helgen såg ut som så att vi var barnvakt, först till en "Pastorson" som är lika gammal som Isac och spelar i samma innebandylag på lördagen, sen körde vi honom till huskvarna, lämnade sonen på öxnehaga som skulle på disco där med sin kompis. Dem hämtade vi sen efter discot (Daniel skulle sova över), så vi missade första låten i festivalen, men jag hörde sen att det gjorde ju inget. Rätt låt vann! However, barnen spelade endel tv-spel (usch sicken dålig mamma jag är), men de var oxå ute en hel del och åkte pulka och skridskor (kanske inte fullt så dålig då) P lagade oförskämt god middag båda dagarna, Pannbiff och potatis på lördan, Flygande jacob på söndan. Daniel undrade vad det var för konstig mat. :P Men han verkade tycka det var ok ändå. Min favvo!!

På tal om kyla och kläder, hunden vill visst att jag ska ut i den nu iklädd min michelingubbsoutfit. Bara att lyda, annars får man en utskällning tills man gör det.

4 kommentarer:

gunillas blogg sa...

Krama Bamse och resten av familjen!
Kan hålla med om att man längtar till lagom varmt klimat!
Mannen har fått praktikplats men är allt till belåtenhet ja,då får vi hoppas att han får stanna där!
Kram

gunillas blogg sa...

Vad ser jag!Fint/bra foto på gosehunden Bamze! Kram

gunillas blogg sa...

Vill gärna påminna om att Anna fyller 20 år idag!
Ha en bra helg,kram

gunillas blogg sa...

Ring gärna senare! Kram