torsdag 4 februari 2010

Ska försöka...

Börja göra kortare inlägg. Inser att det blir jobbigt för folk (de få) som läser när jag varje gång skriver en halv novell och svamlar värre än en höna på crack. :P

Insnöade var vi igår mannen och jag, han försökte komma till jobbet i tenhult, men kom inte längre än till Huskvarna där han fastnade i en snödriva. Typ. Så han åkte hem igen till sin glatt överraskade fru och hemma hade vi en förmiddag med jobb och plugg och sen åkte vi upp till ikea. Käkade lunch för 35 kr per skalle och handlade lite grejer som vi länge tänkt (efter lite tjat från mig att man faktiskt skall handla allt på en gång, när man ändå är på a6) Mannen är mer "grab and run"-typen. Vi fick oxå med oss nya träningsskor till Isac, fast han redan har ett par nästan nya i samma storlek (35) men de var för små och smala enligt honom. Någon som behöver ett par adidas innefotbolls/gympaskor stl35 ? Passar både killar och tjejer.

Ikväll ska Isac och Patrik gå på HV, kul för dem att göra nåt grabbigt bara de två! :) Vad jag ska göra vet jag inte. Se något tjejigt på TV kanske? Eller kanske tom se om det finns något pensionärs-pass på friskis ikväll? Har nog blivit en aning försoffad nu när jag pluggar, måste röra mer på fläsket!

I helgen ser det ut att bli riktigt fint vinterväder, kanske läge för vinterfiske då äntligen! Vi ska dock hinna med att titta på en husvagn i blekinge (oroa er inte, den är både billig och gammal) Vi har inte vunnit en enda krona på lotto. (spelar ej)

Ha nu en fortsatt bra dag allihopa!

4 kommentarer:

www.jasmin.net sa...

Lycka till med pluggandet och ha en bra helg! Vill inte ha någon mer snö nu,längtar ner till värmen.
Kram Morsan

Mia sa...

Tack morsan! Jo det skulle inte vara fel med lite sol på näsan nu! Vi ser ut att ha fullt upp nu i helgen, har i princip lovat två pojkar att vara här, Marinas son och Annas son! :) På lördag ska vi på möte på Livets ord kl 19, ska du med?
Kramar

www.jasmin.net sa...

Då blir det fullt hus i helgen hos er! Tack för att du frågade om vi skulle med på möte men vi åker till
Hässleholm på Lördag men vi kanske kan ses på Söndag!
Kramar

gunillas blogg sa...

Allt väl hoppas jag! Kram