måndag 25 februari 2008

Myspyshelg och Många-måsten-måndag!

Så var det måndag morgon! Vaknade hur trött som helst vid 7, Patrik hade vart så snäll att han hade hämtat upp tvätten. DET är en kärleksgärning som jag uppskattar mer än att få blommor. ;-) Men vid 7.20 masade jag mig upp, drack kaffe och skickade iväg Isac till skolan. Han var glad som en solstråle och tyckte vi skulle åka på kryssning snart?! Vad ska du göra där frågade jag...Spela, bada, bo i EGET rum och sola i de där lamporna sa han då. Jaha ja det lät ju inte helt fel egentligen, inte måste man supa för att åka ålandsbåt eller? Inte så sugen men sonen vill ju!Kanske nån som vill hänga med? Betydligt skojigare med sällskap juh. Nästan gratis..;-)

Morgonen har bestått av tvättinläggning, lite städning och långpromenad med tjockisen. Fast det kanske är en smärre överdrift att kalla det långpromenad, vädret var int direkt långpromenadsanpassat, men en rejäl runda för en liten tjockvovve då?

Kvällen bestod av TV-mys med gubben (han är rätt stillsam när han är förkyld) :-) Njöt av Beck och Wallander. Kommer inte ihåg vad de hette, men den nya Beck ( iofs innan tanten dog, så näst nyaste.) Men spela roll....;-)
Behöver jag säga mer? Hehe

Men de där killarna är ju ändå inget jämfört med min 10poängare förstås! Ute och jobbar och sliter fast han är så förkyld så han nästan dör. *snyft* Älskar dig!

Ikväll ska både jag och Patrik till vår alldeles egna optiker Göran, men i olika syften, patrik ska ha nya glas och jag ska göra syntest för körkort!

2 kommentarer:

Linda sa...

Åka iväg på kryssning låter skoj! Jag och Adam pratade om att åka iväg i höstas, men det har inte blivit av. Tjoa till om ni ska åka så hänger vi gärna med! :-)

kram
Linda

www.jasmin.net sa...

Patrik är en kämpe.Låter kul det där om kryssning / längesedan för mig/ ha det gott, kram Morsan o Martin och dom övriga.