torsdag 14 februari 2008

Slutspurt på sportlovet

Tänkte jag skulle skriva lite...;-) Idag är det alltså torsdag och näst sista dagen på sportlovet. Ska inte ljuga och säga att vi har sportat så värst mycket, snarare spottat. hehe...varit förkylda och halvkrassliga mest hela tiden. Men en hel del har vi hunnit med! Vi har bland annat firat min syrra Anna som fyllt 18 år!!! Tack för det mor och Martin, jättetrevligt! Hoppas spegeln och lampan kommer till pass i ditt rum Anna, tur att du är så söt, det blir ju som en vacker tavla i rummet i skenet av en röd lampa. Hoppas du får en rolig fest med polarna i morgon! Det var ju en ungdomsfest, så jag gamla tant, skall hålla mig borta. ;-) Jag har besökt mina kära vänner på arbetsförmedlingen, synd att deras datasystem var ur funktion annars hade jag ju fått ett jobb med omedelbar verkan. I Jukkasjärvi. Vi var på en underbar biofilm igår som hette förtrollad. Ja tänk om verkligheten vore som denna saga. ;-) Men den är bättre!!! Tack Jesus för det! Är så tacksam för allt Han gjort i vårt liv, allt bara faller på plats och ju mer vi söker Hans rättfärdighet, desto mer ger Han tillbaka. Amen!

Tillbaka till världsligheter...hmm vad har vi mer sysselsatt oss med? Klippt vår lilla grisekno, inte en dag för sent. SÅ kul att se honom skutta runt, kunna röra sig fritt, skälla och grymta om vartannat. Det var värt varenda öre. Har fått frångå en gammal princip, hundar skall inte ha kläder på sig! Men det är KALLT ute, så vovven fick en rutig kreation trots lite protester. Men han verkade fatta att det blev aningen varmare. Gammal är han ju skrutten men He is back on track! Tovlös och fri! Ögat är nästan bra med, snart avslutad behandling med massa ögondroppar. Om man bortser från grumlighet pga ålderdom ser det så fint ut så! Lycklig är matte.
Solen värmer mig genom fönstret just nu när jag sitter här! Så nu får ni sol sverige!
Hade en halv eller en hel tanke på att åka till en kompis i trollhättan och höra på Kent idag, och hade det inte varit för det faktum att de ska sitta tillsammans och jag därmed stå själv i vimlet så hade jag inte tvekat. Men jag ville ju inte gå själv, då hade jag ju gått i jkpg när de var här. Varför kan inte mina vänner inse hur bra Kent är?? Och min man sen: Den där Kent, han är väl inte bra?? Suck...hehe
Får väl helt enkelt stilla mig till augusti då WINNERBÄCK him self gästar Huskvarna!! Han tycker iaf patrik är hyfsat bra. Hultsfred blir det nog med!!

Idag: Vad händer? Det häftigaste jag har uppbokat är en tvättid 12-17. Yey. Men det är väl lika bra att få det gjort, måste ju tvätta en massa nu när jag inte har råd att köpa nya trasor. Väldigt va dyrt kläder har blivit!! Är det guldtråd i dem eller?
Kanske det blir en sväng till luftkuddeland eller monkey town sen. Ska lämna några livsnldvändiga papper på arbetsförmedlingen med. Sen kommer pengarna bara rasa in! Yes!! TACK kära af för att ni kommer göra mig till en så förmögen kvinna!

Kära vänner...det var allt för denna gången, får se när jag återkommer. Ni kan få rösta! Är det meningsfullt att jag forsätter blogga? Eller kastar jag bort min och er tid? Ja eller nej. Nej eller ja. Nu ligger bollen hos er. ;-)

Det blir ingen bild idag. Men en KRAAAM på alla hjärtas dag (borde vara varje dag)
Ok då ska se om jag kan hitta en bild ändå...


De här två killarna älskar jag av hela mitt hjärta

5 kommentarer:

Fembarnsmamma och student sa...

Hej! Klart du ska blogga!!! Hitta på nått i em? Kansek komma hit efter 16 när jag hämtat barn? Ha en härlig dag!! Kram / Maria

www.jasmin. net sa...

Hej min tös. Klart att du ska blogga, lika härligt att läsa varje gång// kramar, Morsan o Martin och dom övriga.

Linda sa...

Oj så sugen jag blev på jordgubbar nu när jag såg fotona du lagt in! ;-)

Hoppas du haft en fin och mysig Alla Hjärtans Dag!!

kramar från Linda

susanne sa...

Klart att du MÅSTE blogga!!!

Ha en bra alla hjärtans dag!!

kram
/susanne

www.jasmin.net sa...

Hej, hoppas att du har haft en fin hjärtans dag, själv fick jag fem röda rosor och en mobil, kramar G o M